Hirdetés
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Aktív témák
-
válasz
Siriusb
üzenetére
Jaja, ott a nevét kell, így jó nálam is. Múltkor már néztem, csak hibát írt ki rá, ezért nem voltam biztos benne. De most rájöttem, hogy a gond a névvel volt, azzal a dátumos elnevezéssel nem mükszik. De csináltam egy alma nevűt is, most azt tudtam csatolni a következő paranccsal:
mount -t btrfs -o subvol=alma /dev/sdb2 /mntA kérdésedet nem értem, mert amennyire én tudom, csak subvolume-ban lehet snapshotot létrehozni. A btrfsctl -s paranccsal is létrehoz subvolume-ot.
Más: A fene vinné el, már megint valaki szórakozott a tárolómmal, elérhetetlen lett, mert megadta magát a gépezett, elfogyott a hely. Letöltött pár cuccot, meg valamit telepíteni akart. A fájlok megvannak. Létrehozott a /var/tmp-n belül egy tmp könyvtárat, azon belül egy Driver elnevezésűt is. Mellette ott van egy iroffer-dinoex-3.22.tar.gz fájl is. A saját könyvtáramba pedig letöltött egy eggdrop1.6.19+ctcpfix.tar.gz nevezetű fájlt.
Azt hiszem, hogy biztonsági okokból szünetelni fog most a tároló, és visszatelepítem a biztonságosabb klienst.
Aktív témák
Hirdetés
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- PlayStation 1 / 2
- Bizonyos GeForce VGA-k hiányára figyelmeztet a Zotac
- Bundle topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Synology NAS
- Nem spórolt a PCI Express sínekkel a Maxsun alaplapszörnye
- BMW topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Z Fold4 Graygreen Duplakijelzős produktivitás, 120 Hz, Garancia 2026. 03. 22-ig
- iPhone 16 Pro Max 256GB 92% (1év Garancia)
- AKCIÓ!! HP Zbook Studio G8 i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1200 400NIT, 100% sRGB Garis!
- CTO Bontott 0perces TÜZES EZÜST/STARLIGHT MacBook Air 15" M4 10C/1G 16GB 256GB Gar.: 1 év APPLE gar
- REFURBISHED - DELL Performance Dock WD19DCS (210-AZBN)
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest