Hirdetés
- bambano: Bambanő háza tája
- Candy: AOOSTAR WTR PRO – NAS, alkoss, gyarapíts
- suste: Openwrt Barrier Breaker 14.07 saját verzió Tp-link routerekre
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- dobragab: PH! userscript-gyűjtemény
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
Aktív témák
-
válasz
Siriusb
üzenetére
Jaja, ott a nevét kell, így jó nálam is. Múltkor már néztem, csak hibát írt ki rá, ezért nem voltam biztos benne. De most rájöttem, hogy a gond a névvel volt, azzal a dátumos elnevezéssel nem mükszik. De csináltam egy alma nevűt is, most azt tudtam csatolni a következő paranccsal:
mount -t btrfs -o subvol=alma /dev/sdb2 /mntA kérdésedet nem értem, mert amennyire én tudom, csak subvolume-ban lehet snapshotot létrehozni. A btrfsctl -s paranccsal is létrehoz subvolume-ot.
Más: A fene vinné el, már megint valaki szórakozott a tárolómmal, elérhetetlen lett, mert megadta magát a gépezett, elfogyott a hely. Letöltött pár cuccot, meg valamit telepíteni akart. A fájlok megvannak. Létrehozott a /var/tmp-n belül egy tmp könyvtárat, azon belül egy Driver elnevezésűt is. Mellette ott van egy iroffer-dinoex-3.22.tar.gz fájl is. A saját könyvtáramba pedig letöltött egy eggdrop1.6.19+ctcpfix.tar.gz nevezetű fájlt.
Azt hiszem, hogy biztonsági okokból szünetelni fog most a tároló, és visszatelepítem a biztonságosabb klienst.
Aktív témák
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Milyen notebookot vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Steam topic
- Viccrovat
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- További aktív témák...
- HP ProDesk 600 G3 Mini,i5-7500T,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- 5G! Lenovo ThinkPad P14s Gen 4 Intel Core i7-1370P RTX A500 32GB 512GB 1 év teljeskörű garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Alpine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4599, 100% Akksi
- Huawei Watch Fit 3 Okosóra!
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB / WD19TBS / WD22TB4
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest