Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Wiz Khalifa: Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- suste: Openwrt Barrier Breaker 14.07 saját verzió Tp-link routerekre
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: MárkaLánc
Aktív témák
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
Kendek
üzenetére
Én is filózgatok, hogy sógorom netbookjára rá kéne gyógyítani a netbook-os ubuntut. Csak a bajom az az akksi idő dolog, az nem nagyon tetszik, na meg ugye azért az a gép használva van akksiról, és hát nem lenne túl előnyös, ha kevesebbet menne, mint xp-ről.
Én még elvagyok az Ext4-el, várok még.

Win7 alatt sem próbáltam ki az újat, ami bejött az NTFS mellé.
Hm, és most indításkor is alacsonyabb felbontásban indult el mint kéne, érdekes ez. Sztem nem teljesen jó az Intel drivere linux alatt, vagy nem tom.. FF pedig még mindig nem frissült, Nektek sem?

Aktív témák
- Bomba áron dobozos Hp Laptop! /AMD Ryzen 5-7520U/8 GB/256 SSD/FHD/Garancia
- 27% - Philips Evnia 27M2N3200S IPS Monitor! 1920x1080 / 180Hz / 0.5ms / FreeSync
- AKCIÓ! Gigabyte Gaming RTX 3060Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S25 Ultra - Titanium Gray - 12/512GB - Újszerű állapot! 2028.11-ig Samsung Jótállás
- AKCIÓ! Palit Gaming Pro RTX 3070 Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest