Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Chosen: Intel Arc B580 játék kompatibilitás (2026.01)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- potyautas: Okos?telefon
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Nyitlocker
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- eBay-es kütyük kis pénzért
Aktív témák
-
Traxx
őstag
Hali!
Szeretnék javát telepíteni, és nem igazán akar összejönni a dolog...tudom, van a synapticban is, de azzal nem megy, ami nekem kellene, és a sun-ost meg kiszedték...Ezért lekaptam innen, és sikerült is kapnom egy .rpm-et. Na és itt vagyok meglőve... Próbálkoztam az alien programmal felrakni, ezen leírás alapján, de nem igazán jött össze...ugyanis ezt írja:
error: incorrect format: unknown tag
Warning: Skipping conversion of scripts in package jre: postinst postrm prerm
Warning: Use the --scripts parameter to include the scripts.
chown: ”jre-1.6.0_20//usr/java/jre1.6.0_20/lib/charsets.jar” nem érhető el: Nincs ilyen fájl vagy könyvtár
failed chowning /usr/java/jre1.6.0_20/lib/charsets.jar to 0:0: Érvénytelen fájlpozicionálás at /usr/share/perl5/Alien/Package/Rpm.pm line 265, <GETPERMS> line 38.Mit toltam el szerintetek?

Ja és nem láttam még itt megemlítve, de beírom, hogy hátha valaki hasonló cipőben jár, mint én, magyarán a grub2-ben módosítana az alapértelmezett oprendszeren, de nem mókolna a 40_custom fájlban és társaiban: [link]
Neke ez az egy gondom volt a grub2-vel, és így nagyságrendekkel egyszerűbb volt, mint másolgatni, szerkeszteni, stb
Aktív témák
Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- PlayStation 5
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nyaralás topik
- 3D nyomtatás
- Milyen monitort vegyek?
- Foxpost károsultak - 2026
- Autós topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
- Eladó Apple iPhone 12 Pro Max 256GB / 12 hó jótállás
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium-1ÉV GARANCIA-Kártyafüggetlen, MS4091
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest