Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Klaus Duran: Panelkérdés.
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- hcl: Asus RT-AC57u unbrick vs TFTP :D
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Dr.Zoo blogja, avagy az élet nagy dolgai...
- Nagyot léphet előre az Oppo Find X10 kameraképességek tekintetében
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Megjöttek Magyarországra a Redmi Note 15-ök, január 22-től ennyiért kaphatók
Aktív témák
-
TrollBalint
addikt
válasz
EmberXY
üzenetére
Én pont ma reggel ütköztem ebbe a problémába, hogy csináltad meg, hogy jobb gombbal meg tudtad változtatni, hogy mi legyen az alapértelmezett lejátszó. Hiába nyomom a módosítást nem változik semmi, még akkor sem, ha rootként indítom a gnome commandert.
Érdekesség, hogy ma reggel az alap médialejátszó teljesképernyőn is szépen futott, de egy telefon miatt megállítottam a lejátszást és vissza is tettem kis képernyőre. Majd ezek után már nem tudta folytatni teljesképernyőn a lejátszást, akárhányszor indítottam el

De az smplayer viszi szépen
szerk: újabb érdekesség, ha gnome-commanderben nyomok egy avira jobb gombot, és tulajdonságok, akkor azt írja, hogy médialejátszó az alapértelmeztt, de nautilusban már ugyanannak az avinak tulajdonságainál az smplayer szerepel, sőt még azzal is játssza le, ellentétben a gnome-commanderrel...
Valaki érti ezt?
Aktív témák
Hirdetés
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Humble szökevények 500-2500Ft
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Thermal Grizzly Aeronaut paszta 3,9g /BONTATLAN/Több darab/Számlával/
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3913
- Full moduláris tápegység! Kèszletről azonnal vihető!!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG Gram 14 WUXGA IPS i7-1360P 5.0Ghz 12mag 32GB DDR5 1TB SSD Intel Iris XE 10óra Akku Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs

Valaki érti ezt?