- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- aquark: KGST processzorok 1984-ig
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
Aktív témák
-
spammer
veterán
válasz
Kendek
üzenetére
Köszi, de sajnos nem működik

Beírtam az rc.local -ban az exit 0 elé, de reboot után nem módosította az értéket.
Utána gedit-tel csináltam egy filet, beleírtam ezt a sort, elmentettem /etc/rc2.d , jobb klikk permissions résznél kipipáltam az allow execute -ot, de ez sem módosította boot után..
Mit csinálhattam rosszul?
szerk: a parancs egyébként pontosan így van terminálban:
synclient LTCornerButton=2 (az előbb elfelejtettem az egyenlőség jelet)
És van még 1 kérdésem (csak hogy ne unatkozzatok
): ha bootoláskor nincs bedugva az USB-s egér, akkor rendszerbetöltés után már hiába dugom be, áramot kap, de meg sem mozdul. Ez normális? Ha rendszerbetöltés előtt rá van dugva és úgy tölt be, akkor okés. Nehogy már egy usb-s egeret ne tudjon kezelni alapból 
Aktív témák
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- 1TB NVMe SSD, 1 év gar 2230
- Gyári garanciával! Sonos Ace Black fejhallgató
- Dobozos Új Dell Xps 9530 i7 13620h 16gb ram 1tb ssd intel uhd graphics+ Intel Arc A370M
- Apple iPhone 16 Pro Max - White Titanium - 256GB - Akku: 99% - Megkímélt Újszerű állapot!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

): ha bootoláskor nincs bedugva az USB-s egér, akkor rendszerbetöltés után már hiába dugom be, áramot kap, de meg sem mozdul. Ez normális? Ha rendszerbetöltés előtt rá van dugva és úgy tölt be, akkor okés. Nehogy már egy usb-s egeret ne tudjon kezelni alapból