Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: A nagy ő! Stohl...
Aktív témák
-
válasz
HollyBoni
üzenetére
Hát, én ugyan leszerettem volna tölteni a Lubuntut, de csak a Beta3 kiadást láttam belőle, mint legfrissebbet. Persze ez érthető, mert nem hivatalos még, nem kell követnie a többi kiadást napra pontosan.
Mikor legutóbb néztem, akkor feltudtam telepíteni gond nélkül, de sajnos az az ISO nincsen már meg, így meg sem tom nézni, hogy pontosan miben tér el a megszokottól, de asszem az nem tért el ilyen értelemben semmiben.
Ha az ikonra kattintva nem indulna el, akkor nézd meg, hogy milyen parancsot ad ki mikor rákattintasz, és próbáld meg terminálban futtatni. Ubuntunál ez a
ubiquity --desktop %k gtk_gui
lenne, de persze ott biztosan más.(#25885) HollyBoni: akkor mindegy, hát ezért gépeltem annyit.

Aktív témák
Hirdetés
- Spórolós topik
- Óra topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Futás, futópályák
- Alaposan helyretette az AI ellenzőit az NVIDIA vezetője
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- BMW topik
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Kell-e a korlátlan mobilnet, vagy luxusból égetjük a pénzt?
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Humble szökevények 500-1500Ft
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Antivírus szoftverek, VPN
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 - 4 ÉV GARANCIA!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest