- ldave: New Game Blitz - 2026
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- talmida: Változások 2. rész
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Aktív témák
-
törölt tag
és Major Major: nekem simán a fájloknál nincs olyan a context menüben, hogy közzététel (share?). könyvtáraknál van olyan, hogy sync with ubuntu one. illetve van egy ubuntu one könyvtár a home alatt, ami a regisztrációkor jött létre és benne egy shared with me mappa. most akkor ide kéne dobálni be, amit fel akarok tölteni? amit ide teszek, az redundánsan meglesz kétszer a vinyón is, vagy ez csak linkeli?
a másik az, hogy ahhoz, hogy a címlistámon szereplő bizonyos emberekkel osszak csak meg dolgokat, ahhoz gondolom fel kéne tölteni a címlistámat is, de ezt meg nem tudom, mert az evolution-ben amikor át akarom másolni a gmail címjegyzékében szereplő névjegyeket az ubuntu one címjegyzékbe, akkor elhalálozik az egész. ha meg előbb a helyi címjegyzékbe szeretném másolni, akkor meg felpörög 100%-ra a cpu és a system load is felmegy 10 fölé, de közben látszólag semmi nem történik, még ha percekig hagyom is így...
Aktív témák
- Formula-1
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- Vezetékes FEJhallgatók
- Apple MacBook
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Meghozta az első, memórapánikból eredő áremelését az NVIDIA
- Házi hangfal építés
- Gaming notebook topik
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Dell 14 Latitude 7450 WUXGA 2in1 Touch X360 Ultra5 135U 12mag 16GB 512GB Win11 Pro WiFi7 Garancia
- iPhone 13 256GB 100% (1év Garancia) - AKCIÓ
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4322
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4493
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest