- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- 04ahgy: A múlt, a jelen, a jövő.
- A lány, aki átformálta az életem 2
- GoodSpeed: AOMEI Backupper Professional Edition: Lifetime Subscription
- kreténtehén: Gazdit keresünk
Aktív témák
-
J97
tag
válasz
upszilon #24898 üzenetére
Vmwareről nem tudok nyilatkozni, viszont a virtualbox szerintem nem rossz! Milyen célra kell? Én a munkahelyi gépemen XP -t futtatok rajta olyan feladatokhoz, amihez muszáj windowst használni, mint pl. Microsoft Office 2003 programcsomag ha kompatibilitási gond lép fel az m$ -es doksikkal, sajnos elég gyakran előfordul, CISCO Packet Tracer program, sajnos az ubuntus verzió nem a legjobb, CISCO -s lokális tananyag, sajnos a CISCO linuxos lokális tanyagát nem sikerült beüzemelnem. 3d van de nyilvánvalóan az lassú. Egyébként a sebessége szerintem jó, qemuhoz képest tudok nyilatkozni. Támogat virtualizációs technológiákat. USB -s eszközöket. Itt a fórumban visszább már PuMbA írta miként lehet azt beüzemelni.
Aktív témák
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Gaming notebook topik
- Windows 11
- Az IFA-n már ott lehetnek a Samsung újdonságai
- World of Warships
- Sugárkövetés nélküli sugárkövetés felé menetel az új PlayStation
- Torrent meghívó kunyeráló
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kompakt vízhűtés
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 512GB lemezes konzol + 6db játék garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Wacom Cintiq DTK-2260 digitális rajztábla
- Honor X6b 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest