Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Aktív témák
-
J97
tag
Üdv!
A korábbi felbontás problémámat úgy látszik sikerül megoldani. Beszerzés alatt áll egy nvidia kártya. Kaptam egy olyan tippet is, hogy vegyek 25 tűs D-SUB kábelt a régebbi 24 tűs helyett, akkor hátha felismeri a TV natív felbontását, de meguntam és időm sincs az ATI driverrel kísérletezgetni. Más! Édesanyám gépére is ubuntut telepítettem, mivel az XP -vel mindig összeszedett mindenfélét netezés közben. Már meg is szokta, tettszik is neki, gyorsabb is az ő régi vasán, mint az XP. Viszont a barátnőitől rendszeresen kap emailben powerpoint bemutatókat, ezt az open office bemutató készítője nem mindig nyitja meg és jeleníti meg maradéktalanul. Esetleg nem tudnátok ajánlani valami ppt nézegető programot linuxra, ami nagyobb kompatibilitással bír az m$ officeos ppt-vel szemben? Szerkesztési funkció nem kell, csak viewer, ő úgyis csak nézegeti őket.
Aktív témák
Hirdetés
- Két népszerű Sennheiser kapott USB-C csatlakozást
- Gumi és felni topik
- BestBuy topik
- iPhone topik
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Battlefield 6
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kuo: Az Apple lenyelheti a dráguló memóriaárakat az iPhone 18-nál
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- EAFC 26
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z390 i7 9700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Kolink VOID ADATA 600W
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 5700 / RTX 2080Ti 11GB / 16GB DDR4 / 1TB SSD!
- 208 - Lenovo LOQ (17IRB8) - Intel Core i7-13700F, RTX 4060
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest