Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Vezeték nélküli porszívók - alapok
- lezso6: Nemzetközi újév visszaszámlátor alkoholistáknak
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Aktív témák
-
J97
tag
Üdv!
A korábbi felbontás problémámat úgy látszik sikerül megoldani. Beszerzés alatt áll egy nvidia kártya. Kaptam egy olyan tippet is, hogy vegyek 25 tűs D-SUB kábelt a régebbi 24 tűs helyett, akkor hátha felismeri a TV natív felbontását, de meguntam és időm sincs az ATI driverrel kísérletezgetni. Más! Édesanyám gépére is ubuntut telepítettem, mivel az XP -vel mindig összeszedett mindenfélét netezés közben. Már meg is szokta, tettszik is neki, gyorsabb is az ő régi vasán, mint az XP. Viszont a barátnőitől rendszeresen kap emailben powerpoint bemutatókat, ezt az open office bemutató készítője nem mindig nyitja meg és jeleníti meg maradéktalanul. Esetleg nem tudnátok ajánlani valami ppt nézegető programot linuxra, ami nagyobb kompatibilitással bír az m$ officeos ppt-vel szemben? Szerkesztési funkció nem kell, csak viewer, ő úgyis csak nézegeti őket.
Aktív témák
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok : (12.20.)
- Apple Imac 21,5 Inch, Late 2015! Intel Core I5 + Intel Iris Pro Graphics. 1TB Háttértár!
- Samsung Galaxy A20e 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB Zalman T3 Plus 400W
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest