Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Sundesz: 20 éve a PH!-n
- jakra: Retro gyujtemenyem (cloud synced for safety...)
- WireGuard VPN a mindennapokra
Aktív témák
-
J97
tag
Üdv!
A korábbi felbontás problémámat úgy látszik sikerül megoldani. Beszerzés alatt áll egy nvidia kártya. Kaptam egy olyan tippet is, hogy vegyek 25 tűs D-SUB kábelt a régebbi 24 tűs helyett, akkor hátha felismeri a TV natív felbontását, de meguntam és időm sincs az ATI driverrel kísérletezgetni. Más! Édesanyám gépére is ubuntut telepítettem, mivel az XP -vel mindig összeszedett mindenfélét netezés közben. Már meg is szokta, tettszik is neki, gyorsabb is az ő régi vasán, mint az XP. Viszont a barátnőitől rendszeresen kap emailben powerpoint bemutatókat, ezt az open office bemutató készítője nem mindig nyitja meg és jeleníti meg maradéktalanul. Esetleg nem tudnátok ajánlani valami ppt nézegető programot linuxra, ami nagyobb kompatibilitással bír az m$ officeos ppt-vel szemben? Szerkesztési funkció nem kell, csak viewer, ő úgyis csak nézegeti őket.
Aktív témák
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Packeta
- Windows 11
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos autók - motorok
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Gamer PC-Számítógép. Csere-Beszámítás! R7 5800X / RTX 5060 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3536,100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest