Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Óraátállítás
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Rap, Hip-hop 90'
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- hcl: Könnyű légierő
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
Kendek
üzenetére
Már megcsináltam, csak elfelejtettem említeni.

Mármint úgy értem, rögtön a partícióbuzerálás után. A hibaüzit azután írta. De ha sudo nautlius akármikönyvtárt indítottam, akkor korábban is voltak hibaüzenetek, amik mondjuk zavaróak, de látszólag attól még jól működött a fájlkezelés.
Pl. most erre a következőket dobja:
sudo nautilus /media(nautilus:5325): Eel-CRITICAL **: eel_preferences_get_boolean: assertion `preferences_is_initialized ()' failed
** (nautilus:5325): WARNING **: No marshaller for signature of signal 'UploadFinished'
** (nautilus:5325): WARNING **: No marshaller for signature of signal 'DownloadFinished'
** (nautilus:5325): WARNING **: No marshaller for signature of signal 'ShareCreateError'
Initializing nautilus-gdu extension
Nautilus-Share-Message: Called "net usershare info" but it failed: A „net usershare” a következő hibát adta vissza: 255: net usershare: cannot open usershare directory /var/lib/samba/usershares. Error Nincs ilyen fájl vagy könyvtár
Please ask your system administrator to enable user sharing.
Aktív témák
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- AKCIÓ! ASUS H310M i5 8500 16GB DDR4 240GB SSD GTX 1060 6GB Zalman T3 Plus CoolerMaster 500W
- Eredeti Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- AKCIÓ! Asus Z170-A Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Gigabyte G1.Sniper Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest