- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Depression: Hardver rúzs effektus?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Szólánc.
- talmida: Változások 2. rész
- eBay-es kütyük kis pénzért
Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
Kendek
üzenetére
Már megcsináltam, csak elfelejtettem említeni.

Mármint úgy értem, rögtön a partícióbuzerálás után. A hibaüzit azután írta. De ha sudo nautlius akármikönyvtárt indítottam, akkor korábban is voltak hibaüzenetek, amik mondjuk zavaróak, de látszólag attól még jól működött a fájlkezelés.
Pl. most erre a következőket dobja:
sudo nautilus /media(nautilus:5325): Eel-CRITICAL **: eel_preferences_get_boolean: assertion `preferences_is_initialized ()' failed
** (nautilus:5325): WARNING **: No marshaller for signature of signal 'UploadFinished'
** (nautilus:5325): WARNING **: No marshaller for signature of signal 'DownloadFinished'
** (nautilus:5325): WARNING **: No marshaller for signature of signal 'ShareCreateError'
Initializing nautilus-gdu extension
Nautilus-Share-Message: Called "net usershare info" but it failed: A „net usershare” a következő hibát adta vissza: 255: net usershare: cannot open usershare directory /var/lib/samba/usershares. Error Nincs ilyen fájl vagy könyvtár
Please ask your system administrator to enable user sharing.
Aktív témák
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 - 4 ÉV GARANCIA!
- iPhone Xr 64GB 100% ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR Gyűjtői darab (3hónap Garancia)
- LIDL akkumulátor és generátor teszter
- DELL LATITUDE 5420 üzleti laptop garanciával 14", i5-11345G7 16gb ram 256ssd FHD
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-7GEN I 8GB I 128GB SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest