Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Sapphire Radeon RX 9070 XT Pulse - út a harmadik AMD korszakig.
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Major Major #24475 üzenetére
nekem az a baj a több asztallal, hogy a chromium valamiért krónikusan nem arra nyílik meg, ahol nyitom, hanem az eggyel mellette levőre. ez meg elég bosszantó, ha szortírozni akarom asztalonként a programokat, mert amúgy én is ezt csinálnám.
azt viszont nem szeretem, ha foglalja a tálcán a helyet. most jelenleg mail-notification-t használok, de elegánsabb lenne, ha integrálnák az indicator-ba, ha már...
a tooltipek hiány engem is nagyon idegesít! rhythmbox-nál rá kell kattintani az ikonjára, hoyg megnézzem ,hoyg mit játzsik éppen, ez valami nevetséges, ráadásul ronda is, hogy a context menübe teszik bele inaktív elemként a szám címét és az előadót is. erre akkor már nagyságrendekkel jobb a banshee megoldása, ahol a felugró tooltipben jelenik meg minden, és egyből tudod csillagozni is, hoyg mennyire szereted. csak a rhythmbox egyelőre stabilabban működik nálam, mint a banshee (vagy pláne a fagyáskirály exaile).viszont azt nem értem, hogy lényegében az egész notification area-t át lehetne pakolni az indicatorba egy kis kreativitással. kezdve például a network manager-rel. meg az egésznek sok értelme nincs úgy, hogy elvileg hamarosan jön majd a gnome 3, ami meg teljesen felforgatja majd a programkezelést, ahogy elnéztem az előzeteseket.
Aktív témák
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3127
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest