- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ldave: New Game Blitz - 2026
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Óraátállítás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gerner1
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Doky586: Windows telepítés utáni beállítások
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Aktív témák
-
Major Major
senior tag
válasz
üzenetére
hát az Evolution benne van az üzenetkezelőben, viszont háttérbe nem lehet tenni. illetve annyit, ha beállítod, hogy ne legyen rajta a tálcán, és akkor ha lecsukod akkor nem is fogod látni egyáltalán. nekem külön asztalon van maximalizálva, így látom ha új levél jön, és hamar át is tudok váltani, hogy olvassam.
de én sem vagyok kibékülve ezzel az új koncepcióval egyébként, a fő bajom, hogy egy csomó plusz klikkelést bevittek a progik kezelésébe. pl. ha evolution levelem jött, először rá kell klikkelnem a borítékra, és ott a lenyíló menüben kiválasztanom az evolutiont, holott semmi más progit nem használok a menüből, így azoknak ott se kéne lenniük. vagy, a legnagyobb fájdalmam, hogy 2 klikkel meg kell nyitni a transmissiont hogy megnézzem a sebességeket, ugyanis tooltip nincs, és nem is lesz. (maga Mark Shuttleworth tette won't fix-re az erről szóló bugomat)
amúgy valszeg több más progit is integrálni fognak az új értesítési rendszerbe, mondjuk nemtom miért kell ekkorát újítani egy LTS-re, főleg, hogy a Gnome Shell megintcsak valami mást fog használni...
Aktív témák
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Állandó tisztaság a be quiet! Dark Sweeper tápegységgel
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Gyúrósok ide!
- Új csodafegyverrel gyorsítaná CPU-it az Intel
- További aktív témák...
- Eladó Samsung Galaxy A12 4/64GB fekete / 12 hónap jótállás
- HP ProDesk 600 G4 USDT,Pentium Gold G5400T,8GB DDR4,256GB M2 SSD,WIN11
- AKCIÓ! Inno3D 3X RTX 4080 Super 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16G 256GB 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3971, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest