- Yutani: 20 év a Prohardveren
- aquark: Zsebszámológépek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Óraátállítás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: MárkaLánc
Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Kendek
üzenetére
a beállítások a legkevesebbek, de ha root user alatt fut, akkor mint írtam nem képes használni az ibus-t, amivel ugye ázsiai nyelveken lehet többek közt írni.
amúgy más téma, csak ma botlottam bele: amikor nem csatlakozik éppen sehova, akkor nem jeleníti meg a network manager ikonját az értesítési területen, ez kicsit probléma, mert így nem tudok wifi-t keresni, ugyanis nincs mire kattintani, hogy jelenítse meg az elérhető hálózatokat. illetve még egy gond a network managerrel, hogy amióta egyszer beállítottam a pppoeconf segítségével egy dsl kapcsolatot, azóta nem képes simán dhcp-vel csatlakozni routerre a gép, bedugom a kábelt és nem történik semmi... illetve előtte volt egy "auto" kapcsolat a vezetékesnél, de azóta nincs, és hiába adnék hozzá, ha azt mondom, hogy az összes user tudja használni, akkor nem adja hozzá, ha meg csak magamnak csinálom, akkor meg nem használja (vagyis nem tud csatlakozni)
Aktív témák
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- 27% - Asus RoG Strix XG27ACDNG QD-OLED Gaming Monitor! 2560x1440 / 360Hz / 0.03ms / G-Sync/ FreeSync
- HP ProDesk 600 G4 USDT,Pentium Gold G5400T,8GB DDR4,256GB M2 SSD,WIN11
- 27% - Samsung S49CG954SU OLED Monitor! 5120x1440 / 240Hz / 0.03ms / FreeSync
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.hu Nothing Phone 2 Pro 8/128GB White használt karcmentes 6 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest