Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Luck Dragon: Óraátállítás
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Hieronymus: Hogyan parkolj hátramenetben profi módon
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Aktív témák
-
törölt tag
válasz
floatr
üzenetére
nekem egyszer-kétszer okozott, de nem az xfce, hanem valamelyik *box (open vagy free, vagy valamelyik másik), mert azt állítottam be alapértelmezettnek, de elfelejtettem, és egy szép fekete képernyő fogadott csak. emiatt (inkább gyorsaság végett) inkább újraraktam, mert azt hittem, valami komoly baj van. másodszor már az ijedelem után eszembe jutott, hogy mi lehet a gond. és tényleg.
szóval elvileg.
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Fallout 4 Pip-Boy Edition eladó
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Ableton Live 12 Suite Education
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Üzleti előfizetők hirdetései
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst mw1g3mg/a - 3 év gari - MAGYAR
- 27% - LG 75NANO756QA 190CM NANOLED 4K UHD 100HZ SMART TV ! BeszámítOK !
- Eladó Samsung Galaxy A51 4/128GB / 12 hónap jótállás
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4307, 100% Akksi
- Dell Latitude 7340 2-in-1 i5 13.gen, 16GB DDR5, 512GB SSD, QHD+ érintőkijelző, ÚJ ÁLLAPOT!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
szóval elvileg.