Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- bitpork: Ha Isten létezik...
- Tamás9x: Facebook adatvédelmi problémák, és a kezdő lépések.
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gurulunk, WAZE?!
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Aktív témák
-
törölt tag
válasz
floatr
üzenetére
nekem egyszer-kétszer okozott, de nem az xfce, hanem valamelyik *box (open vagy free, vagy valamelyik másik), mert azt állítottam be alapértelmezettnek, de elfelejtettem, és egy szép fekete képernyő fogadott csak. emiatt (inkább gyorsaság végett) inkább újraraktam, mert azt hittem, valami komoly baj van. másodszor már az ijedelem után eszembe jutott, hogy mi lehet a gond. és tényleg.
szóval elvileg.
Aktív témák
Hirdetés
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Humble szökevények 500-2500Ft
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
Üzleti előfizetők hirdetései
- iPhone 17 Pro Max Kozmosznarancs - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- Blackview Link 8 12,7" Tablet
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Eladó Apple iPhone 12 64GB / AKKU 100% / 12 hónap jótállás
- Lenovo ThinkPad P1 Gen2 intel i7-9850H 32GB RAM 1000GB SSD 15,6" 4K OLED TOUCH 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
szóval elvileg.