Aktív témák

• rjg

őstag

válasz upszilon #23556 üzenetére

Bár nem teljesen értek egyet sh4dow-val, tény, hogy nekem Thinkpad T400-on 9.04 alatt hibátlanul ment a Network Manager, 9.10 alatt pedig nem lehet normálisan beállítani. (Routert használok wififel.) Az ubuntu.hu -n, illetve több fórumon is egy megoldást javasoltak, a network manager PPA felvételét és a frissítést. Ez lehet, hogy megoldotta a közvetlen ADSL kapcsolatok gondját, de nálam sem WEP, sem WPA kapcsolat mellett nem lehet a wifi kapcsolatot felépíteni. Így titkosítás nélkül használom; de 50% jelerősség alatt így is el-el dobálja a kapcsolatot. Nem vagyok egyedül, google szerint a hiba másoknál is előjött, megoldást még nem találtam. Mégis a 9.10-nél maradok, mert 9.04 alatt véletlenszerűen (valószínűleg az integrált intel videokártya jóvoltából) fagyott le a gép rendszeresen úgy, hogy csak a kikapcsolás segített. A Karmic a fenti hibától eltekintve nálam hibátlan. De én is első körben ennek a telepítését javaslom, ha nem válna be, akkor irány vissza az előző verziókhoz. :D

Aktív témák