Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Chosen: Intel Arc B580 játék kompatibilitás (2026.01)
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- potyautas: Okos?telefon
- sh4d0w: Nyitlocker
Aktív témák
-
rjg
őstag
válasz
upszilon
üzenetére
Bár nem teljesen értek egyet sh4dow-val, tény, hogy nekem Thinkpad T400-on 9.04 alatt hibátlanul ment a Network Manager, 9.10 alatt pedig nem lehet normálisan beállítani. (Routert használok wififel.) Az ubuntu.hu -n, illetve több fórumon is egy megoldást javasoltak, a network manager PPA felvételét és a frissítést. Ez lehet, hogy megoldotta a közvetlen ADSL kapcsolatok gondját, de nálam sem WEP, sem WPA kapcsolat mellett nem lehet a wifi kapcsolatot felépíteni. Így titkosítás nélkül használom; de 50% jelerősség alatt így is el-el dobálja a kapcsolatot. Nem vagyok egyedül, google szerint a hiba másoknál is előjött, megoldást még nem találtam. Mégis a 9.10-nél maradok, mert 9.04 alatt véletlenszerűen (valószínűleg az integrált intel videokártya jóvoltából) fagyott le a gép rendszeresen úgy, hogy csak a kikapcsolás segített. A Karmic a fenti hibától eltekintve nálam hibátlan. De én is első körben ennek a telepítését javaslom, ha nem válna be, akkor irány vissza az előző verziókhoz.

Aktív témák
Hirdetés
- Nintendo Switch 2
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Steam Deck
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Sweet.tv - internetes TV
- Megkérdeztük az AI-t: milyen érzés, amikor megreguláznak?
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Viccrovat
- További aktív témák...
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- 186 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5070
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 9060 XT 16GB Asus A31 PLUS TG ARGB 650W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest