Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Hieronymus: A jövő számítógépei (Reloaded)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
Jól tetted.
Tanulság a legközelebbi alkalomra.
Mondjuk én tuti kivettem volna, ahogy Te is, dehát sajna nem az enyém volt a gép.A PhotoRec nevű programot ajánlom mindenkinek adatmentésre!

Nagyon jó arányban sikerült visszahoznom vele adatot, és mivel részletesen is megvizsgálja a fájlokat, olyan képeket is helyreállított, amire a Windows-os GetDataBack képtelen volt.
Itt van rá példa, hogyan tud a program sérült képeket is visszaállítani. A JPG bruteforce recovery beállítással nagyon dicséretes eredményeket produkált, de persze hozzá kell tenni, hogy közel 30 órát (!) dolgozott a gép a fájlok helyreállításával - ráadásul a bruteforce módszer nagyon CPU-igényes. Az eredmények tekintetében viszont megérte.
A program emellett állománytípus szerint szűrhető, tehát ki lehet jelölni, melyek azok a fájltípusok, kiterjesztések, amiket vissza szeretnénk állítani - lehet szűkíteni pl. képekre, hangfájlokra, dokumentumokra, és így tovább.
Ajánlom mindenkinek!
Aktív témák
Hirdetés
- Hyundai, Kia topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- OLED TV topic
- Autós topik
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Hieronymus: A jövő számítógépei (Reloaded)
- További aktív témák...
- Eladó jogtiszta, Windows 11/10, Office 2019/2021/2024, Fizikai és Digitális licencek, Számlával.
- Microsoft és egyéb dobozos és OEM szoftverek
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Game Pass Ultimate előfizetések 3 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel! 13 hónap ultimate - 50.000 ft
- HP. Laptop. i5. Model: 15-da1002nq
- HP Elitebook 840 G3,FHD,14",i5-6300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- AKCIÓ! ASUS Z790 i9 14900KF 64GB DDR5 1TB SSD RTX 5080 16GB LIAN LI LANCOOL 216R ADATA 850W
- Asus TUF B760-Plus Wifi DDR5 (kis hibával)
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol extra kontrollerrel garanciával
- LG UltraGear 34GS95QE-W OLED Monitor! / 3440x1440 / 0.03ms / 240Hz / FreeSync / G-Sync! BeszámítOK!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Tanulság a legközelebbi alkalomra.
Mondjuk én tuti kivettem volna, ahogy Te is, dehát sajna nem az enyém volt a gép.