- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- total90: SSD és HDD árak 2026-ban – most kell vásárolni, vagy várni 2028-ig?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- KISDUCK: Diétás kaja tipp
- kreténtehén: Első lengyel túra
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- eBay-es kütyük kis pénzért
Aktív témák
-
upszilon
őstag
válasz
body007
üzenetére
Én is routerről nyomulok wifivel. Mivel a hivatkozott hiba csak a betárcsázósakat érintette, nem szembesültem azzal a hibával amire itt egyesek hivatkoznak. De megjegyzem, ha a korábbi verziók, vagy a Suse a wifit nem ismeri fel, az értelemszerűen sokkal nagyobb probléma lehet, mert a statisztikák szerint szélessávról wifi-vel már többen vannak internetezők, mint betárcsázós alapon. De ezen kár is vitatkozni, ha közben kijavították a csogagot. Én például a barátaimnak adtam saját Remastesys-el készített instal-CD-t. Miután frissítés után csináltam, már nincsen benne ez a hiba (sem). Szerintem a két főverzió között készíthetnének ilyet hivatalosan is. Sokkal előbbre lennénk vele, mint azzal, az ostoba fórumos tanáccsal, hogy "tőcs'd akkor a korábbi verziót"...

(#23555) sh4d0w: Nem, nekem nem dobált el tízpercenként. Az elejétől jó volt.
"De nem csak ez bugos a 9.10-ben, hanem nagyon sok egyéb dolog is, pl. PulseAudio..."
Ezt sem vettem észre. Miben nyilvánult meg ez a PulseAudio hiba? Lehet, hogy mára ez is ki van javítva, azért nem észlelem?
Aktív témák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- MOBILTELEFON / TARTOZÉK / OKOSÓRA / OKOS KIEGÉSZÍTŐ beárazás
- Xbox tulajok OFF topicja
- Battlefield 6
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Formula-1
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Villanyszerelés
- Le Mans Ultimate
- Szombathely és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-F - i5-8265U I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Asus VivoBook W11 Laptop
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 15 Plus 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4271
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4160
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest