- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
Aktív témák
-
Atapi
senior tag
nem tudom van-e bevett szokás, de pl thunderbird tud importálni outlook express leveleket és cimeket is. win alatt felteszel egy tb-t, importálsz, majd a tb profilját kimented valahova, és linux alatt visszamásolod a megfelelő helyre. (ha jol emlékszem csak egy kis trükközés kellett, mert a default tárolónevek kicsit eltérnek a win vs. linuxos verzionál, de már csak foszlányok jelennek meg, hogy miben. talán win esetben le voltak forditva magyarra a tárolok nevei is, linux alatt meg nem, és át kellett irni őket, de utána működött minden rendben.)
nem tudom, hogy egyéb kliensek esetén hogyan lehet megoldani, talán azok meg tudnak importálni thunderbird levelezést, és akkor csak kicsit ki kell egésziteni ez előzőeket.
Aktív témák
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Jogász topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Interactive Brokers társalgó
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- iPhone topik
- Milyen autót vegyek?
- alza vélemények - tapasztalatok
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- MSI Modern 15 Ryzen 7 7730U 16 GB RAM 512 GB SSD FHD IPS
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4066, 94% AKKSI
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-F - i7-8565U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Huawei Free Clip 2 - Hüvely a füledre, de a füled a hüvelye
- Apple iPhone 13 mini 256GB Pink használt, szép állapot 100% akku 6 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest