- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- potyautas: Norvég nyár 2.
- aquark: RETRO: Idén lesz 30 éves az első full 3D-s játék!
- bambano: Bambanő háza tája
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Legújabb retró beszerzésem - 3Dfx Voodoo4 4500 32Mb
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Aktív témák
-
konfar.dani
aktív tag
Fiúk, ez nagyon jó!

Sokkal gyorsabb mint a gyári lemezről telepített Windows 7, eredeti kóddal, mindennel. Van eredeti kódos Windows 98 SE-m, Windows XP-m, Windows Vista-m, Windows 7-em, de már bánom hogy olyan sok pénz kidobtam egyikért is.
Egyébként a PrtSc gombbal működő képernyő mentés és a Ctrl+C-vel való képernyő mentés bemásolás ugyanúgy működik mint Windows alatt?
Egy ISO írót programot tudnátok mondani, vagy gyárilag van benne?
Ugyan is vettem most egy üres CD-t, és töltöm Szoftverbázisról az ISO-t, hogy csináljak egy CD-t mindenképp.
Régebben egyik ismerősöm rendelt valahonnan interneten eredeti Linux lemezt, ez a szolgáltatás él még?
Aktív témák
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Gamer PC-Számítógép! Felsőkategória! R7 9800X3D / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB SSD / Noctua !
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- PlayStation 5 Slim (lemezes) + kontroller Alza 2027.12.10-ig garancia, számlával!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB Fractal Design Pop Air RGB 850W
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! I5 6500 / GTX 1050Ti / 8GB DDR4 / 240GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest