Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Syl: UPS - te áldott!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Aktív témák
-
válasz
upszilon
üzenetére
Nem azért mondod, de én leírtam a lehetőségeket, majd az magyaráztam, hogy külső lejátszóval, nevezetesen VLC-vel, hogyan tudod lejátszani. Főleg azért, mert le is akartad tölteni, gondoltam így a legjobb, hisz bármikor megnézheted, csak net kell hozzá, nem kell keresgélned. Én csak erre mondtam, hogy ezt kipróbáltam, de mint láthatod, akár a böngészőben történő lejátszás is gond nélkül mehet.
Az ember segíteni akar, de Te csak mindenkit kritizálsz, hülyének nézel, mintha Te lennél a "Jani". Biztos most is csak próbára teszel minket, hogy hány ostoba válaszol neked.
Szerintem belőled itt szinte mindenkink elege van, mindenkit lenézel, megítélsz, magadat meg elfelejted az ítélőszékre beültetni...
Ne használj Ubuntut, örök időkre felejtsd el már csak a Linux szó is! Nem neked való és kész.
Már egyszer elmentél, és szeretnélek megkérni, hogy menj el még egyszer, és ne is nézz vissza, ne akarj másokból, de leginkább magadból hülyét csinálni. A múltkori beírogatásod éppen elég volt, már pontosan értem, hogy mért tiltottak ki már téged azelőtt innen...
Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Arc Raiders
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- BestBuy topik
- Amit látnod kell 80’ – 90’ évek, egész estét betöltő mozi filmjei.
- További aktív témák...
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4022
- Xiaomi 11 Lite 5G NE 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 174 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti (ELKELT)
- Apple iPhone 14 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest