Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Syl: UPS - te áldott!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- bkercso: Társadalmi stabilitás az AI szemszögéből
Aktív témák
-
válasz
Speeedfire
üzenetére
Na, de szerintem itt csak rajtad múlik, hogy akkor melyiket választod. Ez a tényező csak egy a sok közül. Például ha az embernek nincs nagyon pénze Winre, akkor nem fog azt használni. Ha meg amúgy is van feleslegbe annyi zséd, akkor meg nyugodtan megveheted. Persze ha Te fanatikus Ubi (Linux) használó vagy, akkor úgysem érdekel a Win7, nem fogod feltenni, mert nem mennének a kedvenc alkalmazásaid (java részük), de fordítva is igaz a dolog. Szal ha neked az üzemidő a mindened, akkor válassz és fizess, de akkor ne csodálkozz, hogy a SuperTux nem megy, csak a SuperMario (fordítva persze ez nem igaz), és le kell mondanod egy csomó effektről meg csicsáról, amiket én már nagyon megkedveltem a magam szolid módján.
Meg aztán ha belegondolsz, ugyanott vagy pénzügyileg, ha veszel egy nagyobb kapacitású akkumulátort a notidba és Ubuntuval használod, mintha Win7-et vennél.
Aktív témák
Hirdetés
- A Honor is megcsinálja saját kamerakészletét
- World of Tanks - MMO
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Trollok komolyan
- Milyen program, ami...?
- Battlefield 6
- Napelem
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4343
- Apple iPhone Air Space Black 256 GB Használt, újszerű 100% akku / 7 ciklus 2026. 09.25
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4025
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4001
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest