Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- MasterDeeJay: Comet lake (10gen) és DDR3 - mert ilyet is lehet!
- talmida: Változások 2. rész
Aktív témák
-
válasz
Speeedfire
üzenetére
Na, de szerintem itt csak rajtad múlik, hogy akkor melyiket választod. Ez a tényező csak egy a sok közül. Például ha az embernek nincs nagyon pénze Winre, akkor nem fog azt használni. Ha meg amúgy is van feleslegbe annyi zséd, akkor meg nyugodtan megveheted. Persze ha Te fanatikus Ubi (Linux) használó vagy, akkor úgysem érdekel a Win7, nem fogod feltenni, mert nem mennének a kedvenc alkalmazásaid (java részük), de fordítva is igaz a dolog. Szal ha neked az üzemidő a mindened, akkor válassz és fizess, de akkor ne csodálkozz, hogy a SuperTux nem megy, csak a SuperMario (fordítva persze ez nem igaz), és le kell mondanod egy csomó effektről meg csicsáról, amiket én már nagyon megkedveltem a magam szolid módján.
Meg aztán ha belegondolsz, ugyanott vagy pénzügyileg, ha veszel egy nagyobb kapacitású akkumulátort a notidba és Ubuntuval használod, mintha Win7-et vennél.
Aktív témák
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Dell Latitude 3510 15,6", i5 10210U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- Ventilátor bazár /NZXT/CORSAIR/LIAN LI/DEEPCOOL/ZALMAN/120MM/140MM/VEZÉRLŐK/LED KIT-ek/
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Vision OC RTX 3080 10GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S23 FE 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest