Hirdetés
- valakiyt: Az Iobit programok - el kéne engedni
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- valakiyt: Mit gondoltok erről a Neonity gyerekről?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bobalazs: i5 4690 + RX 460 HTPC
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: MárkaLánc
- aquark: Zsebszámológépek
Aktív témák
-
upszilon
őstag
válasz
Siriusb
üzenetére
Köszi, de szerintem félreértesz. Másképpen kérdezem, hátha úgy szinkronban leszünk:
Van egy feltelpített ubi9.10-em, amiről uninstalláltam a GRUB2-őt. Most GRUB van rajta. Méghozzá úgy, hogy a GRUB az MBR-be van installálva. Tökéletesen működik.
Namost, tegyük fel, hogy másik partícióra, vagy másik winyóra, vagy egyszerűen szólva "akárhová" szeretném költöztetni az ubit. Hogyan tudom átírni az MBR-ben lévő GRUB-ot, hogy az új winyó, -új partícióra mutasson? Ennyi a kérdésem csupán, nem több. Ne keverjünk bele semmi mást. Mert az, hogy én egy külső USB-s winyóról, vagy egy pendrájvról akarom működtetni, szerintem ebből a szempontból tökéletesen mindegy. OK?
Aktív témák
- Milyen házat vegyek?
- Mobil flották
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Építő/felújító topik
- Fogyjunk le!
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- Jövedelem
- Autós topik
- További aktív témák...
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- MINDENFÉLE Laptop jó áron nézz körül! 60+ hirdetés Üzleti,Gamer, Multimédiás,Tervező
- ÚJ Lenovo LOQ 17IRX10 - 17.3"FHD 165Hz - i7-13650HX - 24GB - 1TB - RTX 5060 - Win11 - 3 év gari - HU
- AKCIÓ! Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 32GB 1000GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
- 234 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- AKCIÓ! ASRock A520M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Adata 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest