Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- potyautas: A teljesség igénye
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Lalikiraly: A nagy ő! Stohl...
- sh4d0w: Nyitlocker
- kreténtehén: Első lengyel túra
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Aktív témák
-
zodo
nagyúr
Hogy hogy hogy ezt nem lehet leírni.
Nem emlékszel hányszor telepítettem újra a rendszert, ha bármit is ellálítottam és nem tudtam vissza vodoozni.
Ti meg jöttetek, hogy meg lehet javítani és ütöttétek a fejeteket a virtuális falba.Kitartás 78zolika

Sweet Lou 6
Tudom én azt csak mindennap kellene használni és érteni is kellene hozzá.
Kezdőként, pedig nem hinném, hogy az kelljen legyen az első útam, hogy google vagy fórum segítséget kérjek, ha pl.: nem ismerte fel a monitorom felbontását a rendszer és szerkeszem az xorg.conf fájlt.
Aktív témák
Hirdetés
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
Üzleti előfizetők hirdetései
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 1TB NVMe SSD, 1 év gar
- Ultimate előfizetés akár 4714 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Dell Latutide E7270, 7280, i5- i7, 8GB RAM, 256gb ssd, EU bill., számla, 6 hó gar - több db
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest