Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Aktív témák
-
moma
őstag
válasz
VaniliásRönk
üzenetére
heh, nekem pl ez nem igazán hiányzik. tök fura amikor valakinél wint használok és véletlen beleklikkelek a file nevekbe. ja mert, hogy persze az egy klikkes vezérlést használom. ami meg persze tényleg teljesen abszurd szintén a winen, hogy mi az ördögnek kell kettőt klikkelgetni. (na jó persze értem, hogy azért, hogy egy klikkel csak úgy kiválaszthassam, de akkor sem éri ez meg szerintem)
amúgy ezek a bookmarkok, meg a tabok szeritem vannak olyan hatékonyak, hogy nekem a tc jellegű dolog sem hiányzik. egy dolog van amit utálok az pedig, hogy a nautilus meglehetősen lomha. én jobban örülnék, ha pl thunar lenne a gnomeban

Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 17 White 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
- iPhone 17 Pro 256 GB Kozmosz - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök - Számlás
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4517, 100% Akksi
- ICY BOX IB-158SSK-B 3,5 SATA merevlemez mobil rack (5,25 -be építhető)
- Dell Precision 5520 15,6" FHD, Xeon E3-1505M v5, 16GB RAM, Quadro 4GB VGA, SSD, jó akku, számla, gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest