Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Szólánc.
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Aktív témák
-
válasz
upszilon
üzenetére
Ha ez megnyugtat, akkor én is végigolvastam, sőt visszalapoztam az első oldalára is és azt is. De azt nem írtad, hogy Te miként élted meg ezt a fertőződést, mit tapasztaltál, és hogy hogyan tudtad "leírtani" a gépedről.
Mod: az első fele már meg is van, csak későn írtam. De hogyan szedted akkor le? És mitől vagy benne biztos, hogy ez nem a 10 éves program hibája, hanem a BIOS vírus tehetett róla? Vagyis eleve honnan következtettél erre?
Aktív témák
Aktív témák
- Elektromos cigaretta 🔞
- Battlefield 6
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Yettel topik
- PlayStation 5
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Építő/felújító topik
- LEGO klub
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- AKCIÓ!! HP Zbook Studio G8 i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1200 400NIT, 100% sRGB Garis!
- 16gb (2x8gb) Micron DDR5 SODIMM 4800 Mhz RAM
- ÚJ Apple Airpods Pro 3 - www.stylebolt.hu - 1 Év Apple garancia - 27 százalékos Áfá-s száma !!!!
- HP EliteBook 855 G7 15,6" Ryzen 5 PRO 4650U, 16GB RAM, 256GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Beszámítás! MSI G27C4 E3 27 180Hz FHD VA 1ms gamer monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest