Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Ez van, srácok...
- sziku69: Szólánc.
Aktív témák
-
upszilon
őstag
válasz
Kendek #20200 üzenetére
Mondom, egy régi DOS-os partíciómentőt használok, a PQDI-t. Minden számomra veszélyesnek tűnő program-kipróbálás után vissza szoktam tenni a partíció-mentést. Most ezt nem tudtam megtenni, mert nem látta winyót egyáltalán.
A leszedés így utólag nem bonyolult, de azért munkás. Le kell tölteni BIOS-frissítést. Hiába is frissítene az ember, nem ér el vele semmit. De a féregnek csak az indítóvektora lakik a BIOS-ban. Maga a program a winyón lapul. Ezért előbb ki kellett vennem a notebook winchesterét és egy másik gépen floppník készített pendrájvról nyomtam föl a frissítést. Utána winyó vissza, MBR-frissítés, és format. Aztán partícinálás és a mentések visszarakása, fontos adatok DVD-mentésrőli visszaírása. Szóval el tud vele menni az idő, de nem ígényel túl nagy szakértelmet.
Miután víruskeresők nem észlelik, PQDI-t meg ti nem használtok, lehet-hogy nektek is van, csak nem tudtok róla...
Aktív témák
- Telekom mobilszolgáltatások
- Elektromos autók - motorok
- Fotók, videók mobillal
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Battlefield 6
- ROG Xbox Ally X: Összefogás
- Marvel Snap
- RAM topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga L390 - i5-8G I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Dell Latitude 5290 i5 8350U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., szép állapot, számla, 6 hó gar
- iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3115
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3447, 94% Akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo 14W Gen2 - AMD 3015e I 4GB I 128SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest