Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- hcl: Amúgy mi a terv?
- MasterDeeJay: Érdekesség: 16GB-os DDR3 sodimm modul asztali gépben
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Amire figyelned kell Párizsban is...
Aktív témák
-
upszilon
őstag
válasz
Kendek
üzenetére
Nézd, az SSD még drága, de a 4GB-os, vagy 8GB-os minisd-kártyákat már marokszámra dobják utánad. Azon tökéletesen elfut az ubi. Akkor mi a különbség?, kérdezhetnénk. Én kettőről is tudok. Picit lassabb és kevesebb írásnál is már kiég(het)nek az elemi cellák. Nos a sebesség szerintem nem számít. Lassabban áll föl a rendszer 20%-al. Na és? nekem ez nem akkora probléma, hogy megfizessem az árkülönbözetet. Viszont a cella-kiégés már lehet gond. Ilyen szempontból kell elolvasni azt a cikket amit belinkeltem. Mer valószínűleg az úgy igaz, csak az ámítástechnikában már egy öklömnyi hangszet is 1200 Wattos. Akkor egy ilyen SSD miért ne tudna 80 évet, -nemigaz?
Szóval ezt ne hidd el. Ez csak marketingduma. Valószínűleg egy-egy elemi cella kb 5000 írásnál kipukkad.Nos mindezekhez képest kell érteni szerintem a naplózás, a swap, az indexelés, stb veszélyeit...
Aktív témák
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- PC játékok egyben
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3853
- Apple iPhone 14 Pro Max / Kártyafüggetlen / 256GB / 12Hó Garancia / 87% akku
- Beszámítás! Apple Macbook Air 15 M2 2023 8GB 256GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASRock X870 R9 7950X3D 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4090 24GB Be quiet Pure Base 501 LX white
- Vásárlunk iPhone 12/12 Mini/12 Pro/12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Szóval ezt ne hidd el. Ez csak marketingduma. Valószínűleg egy-egy elemi cella kb 5000 írásnál kipukkad.