- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- hcl: Eszelős szívatás : kijelzőtükrözés 2026
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
Aktív témák
-
upszilon
őstag
válasz
Kendek
üzenetére
Nézd, az SSD még drága, de a 4GB-os, vagy 8GB-os minisd-kártyákat már marokszámra dobják utánad. Azon tökéletesen elfut az ubi. Akkor mi a különbség?, kérdezhetnénk. Én kettőről is tudok. Picit lassabb és kevesebb írásnál is már kiég(het)nek az elemi cellák. Nos a sebesség szerintem nem számít. Lassabban áll föl a rendszer 20%-al. Na és? nekem ez nem akkora probléma, hogy megfizessem az árkülönbözetet. Viszont a cella-kiégés már lehet gond. Ilyen szempontból kell elolvasni azt a cikket amit belinkeltem. Mer valószínűleg az úgy igaz, csak az ámítástechnikában már egy öklömnyi hangszet is 1200 Wattos. Akkor egy ilyen SSD miért ne tudna 80 évet, -nemigaz?
Szóval ezt ne hidd el. Ez csak marketingduma. Valószínűleg egy-egy elemi cella kb 5000 írásnál kipukkad.Nos mindezekhez képest kell érteni szerintem a naplózás, a swap, az indexelés, stb veszélyeit...
Aktív témák
- HP EliteOne 800 G5 All-in-One i5-8500 16GB 512GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- Saeco Talea Giro Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- iKing.hu Apple MacBook Pro 14 (2021) 16GB / 1TB használt, karcmentes 83% akku
- GYÁRI TÖLTŐK Macbook Magsafe 1 és 2 Budapest,/MPL/Foxpost
- ASTRO A50 WIRELESS HEADSET + BASE STATION 4th gen. fejhallgató
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Szóval ezt ne hidd el. Ez csak marketingduma. Valószínűleg egy-egy elemi cella kb 5000 írásnál kipukkad.