Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Kell e manapság egérpad vagy sem?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Aktív témák
-
Auratech
őstag
A ghost után ért a meglepetés, hogy az 50 Gb-os partíció- ghost csak 30, tehát mindig ott van a linux és ott volt a grub, vagy mi a bootoláskor. Oké, tudtam, hogy más a file rendszere és biztos vigyáz saját magára és a ghost csak 16Gb adatot írt vissza a lehetséges 50-ből. Hát majd valahogy leirtom. A lemezkezelővel próbáltam a partíciót letörölni, sikerült is, bár nem volt patent, a szabad helyen.
Újra hgostoltam, ugyanaz, de grub error. Akkor kezdtem ideges lenni. Visszatettem a linuxos cd-t, hátha van valami a telepítő menüben, ami segít. Nem volt.
Akkor megfogadtam, hogy új oprendszert csak virtuális gépként próbálgatok.
A linuxos telepítést gondoltam visszaállítani a letörölt partíció helyére, hiszen az még üres helyként mutatkozott az lemez kezelőben. Ehelyett a partíciós beállításoknál mutatott egy üres 400G helyet, hogy akkor ide jó lesz? Mégsem. válaszoltam. Kis gondolkodás, aztán. telepítés felfüggeszt.
Reboot. Ghost és már nincs látható partíció, ahonnét visszatölthet..
Hiren- még van egy D, ahol van ghost, de ehez kell egy másik gép és egy külső vinyó.
Most már tudom, hogy az egész vinyót kellett volna leghostolnom egy külső eszközre.
Aktív témák
- Xbox tulajok OFF topicja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Reklámblokkolók topikja
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Arc Raiders
- Kompakt AIO-val használható rackmount ház jött a Chieftec fémjelzésével
- World of Tanks - MMO
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 6700K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3541
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion Go S 32GB/1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ akku! Lenovo ThinkPad X1 Extreme Gen2 i7-9850H 16GB 512GB GTX1650 500nit UHD 1 év teljeskörű gar.
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest