Hirdetés

Aktív témák

• Auratech

őstag

A ghost után ért a meglepetés, hogy az 50 Gb-os partíció- ghost csak 30, tehát mindig ott van a linux és ott volt a grub, vagy mi a bootoláskor. Oké, tudtam, hogy más a file rendszere és biztos vigyáz saját magára és a ghost csak 16Gb adatot írt vissza a lehetséges 50-ből. Hát majd valahogy leirtom. A lemezkezelővel próbáltam a partíciót letörölni, sikerült is, bár nem volt patent, a szabad helyen.
    Újra hgostoltam, ugyanaz, de grub error. Akkor kezdtem ideges lenni. Visszatettem a linuxos cd-t, hátha van valami a telepítő menüben, ami segít. Nem volt.
    Akkor megfogadtam, hogy új oprendszert csak virtuális gépként próbálgatok.
    A linuxos telepítést gondoltam visszaállítani a letörölt partíció helyére, hiszen az még üres helyként mutatkozott az lemez kezelőben. Ehelyett a partíciós beállításoknál mutatott egy üres 400G helyet, hogy akkor ide jó lesz? Mégsem. válaszoltam. Kis gondolkodás, aztán. telepítés felfüggeszt.
    Reboot. Ghost és már nincs látható partíció, ahonnét visszatölthet..
    Hiren- még van egy D, ahol van ghost, de ehez kell egy másik gép és egy külső vinyó.
    Most már tudom, hogy az egész vinyót kellett volna leghostolnom egy külső eszközre. :D

Aktív témák