- Kalacskepu: Elrontott Radeon X1950 Pro megjavítása
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- kreténtehén: Gazdit keresünk
- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X AIDA64, és PCMark 10 Benchmarkokban mérve
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- mefistofeles: A 15 centi nagyon rövid.........
Aktív témák
-
Auratech
őstag
A ghost után ért a meglepetés, hogy az 50 Gb-os partíció- ghost csak 30, tehát mindig ott van a linux és ott volt a grub, vagy mi a bootoláskor. Oké, tudtam, hogy más a file rendszere és biztos vigyáz saját magára és a ghost csak 16Gb adatot írt vissza a lehetséges 50-ből. Hát majd valahogy leirtom. A lemezkezelővel próbáltam a partíciót letörölni, sikerült is, bár nem volt patent, a szabad helyen.
Újra hgostoltam, ugyanaz, de grub error. Akkor kezdtem ideges lenni. Visszatettem a linuxos cd-t, hátha van valami a telepítő menüben, ami segít. Nem volt.
Akkor megfogadtam, hogy új oprendszert csak virtuális gépként próbálgatok.
A linuxos telepítést gondoltam visszaállítani a letörölt partíció helyére, hiszen az még üres helyként mutatkozott az lemez kezelőben. Ehelyett a partíciós beállításoknál mutatott egy üres 400G helyet, hogy akkor ide jó lesz? Mégsem. válaszoltam. Kis gondolkodás, aztán. telepítés felfüggeszt.
Reboot. Ghost és már nincs látható partíció, ahonnét visszatölthet..
Hiren- még van egy D, ahol van ghost, de ehez kell egy másik gép és egy külső vinyó.
Most már tudom, hogy az egész vinyót kellett volna leghostolnom egy külső eszközre.
Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Assetto Corsa EVO
- Milyen routert?
- Mobilinternet
- További aktív témák...
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Battlefield 6 - Digitális játékkulcs
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia (ELKELT)
- Bomba ár! Acer Aspire A515 - i5-8GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I Nvidia 2GB I Cam I W11 I Gari!
- Szép állapotban levő Apple iPhone 12 Pro Max 128GB / 12 hó jótállás
- HP EliteBook 830 G8 i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- HIBÁTLAN Apple Watch Ultra 2 Natural Titanium 49mm -1 ÉV GARANCIA - 100% Akkumulátor, MS3221
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest