Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Szólánc.
- bobalazs: i5 4690 + RX 460 HTPC
- eBay-es kütyük kis pénzért
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Aktív témák
-
Babetta-X
senior tag
Sziasztok! Régebben írtam ide, akkor még nem telepítettem fel az ubuntu-t, de most úgy éreztem készen állok rá, nomeg sikerült szereznem egy 320GB-s winyót is. Úgy csináltam, ahogy írtátok, először felküldtem a windowst és utána a linuxot, most tökéletesen muzsikál.
Próbáltam partícionálgatni telepítésnél, adtam neki 4GB swapot meg 15GB-t a linuxnak meg ilyenek, de hát szerintem nem pont úgy sikerült, ahogy akartam, nomeg kicsit még átláthatatlan a dolog számomra
Windows alol el tudom érni a linux által formázott partíciókat ugye?
Meg a másik, amire nem találok megoldást, hogy a 800*600-as és 640*480-as felbontáson kívül mást nem igazán akar engedni. Az Nvidia honlapján nem igazán láttam linuxhoz való drivert. Ilyenkor mi a teendő?Ja és még egy hülye kérdés, kukacot hogyan tudok írni?

Bocsi a sok kérdésért, szerintem idővel tutira belejövök, elég szimpatikusnak tűnik ez az egész

Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Alpine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4599, 100% Akksi
- Lenovo Legion 5 RYZEN 5 6600H RTX 3050Ti 4GB 16 GB DDR5 512 GB SSD FHD 165 Hz Magyar bill Gari
- REFURBISHED - DELL Performance Dock WD19DCS (210-AZBN)
- Logitech Pro X Superlight 2c vezeték nélküli GAMER Egér!
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest