Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Aktív témák
-
Babetta-X
senior tag
Sziasztok! Régebben írtam ide, akkor még nem telepítettem fel az ubuntu-t, de most úgy éreztem készen állok rá, nomeg sikerült szereznem egy 320GB-s winyót is. Úgy csináltam, ahogy írtátok, először felküldtem a windowst és utána a linuxot, most tökéletesen muzsikál.
Próbáltam partícionálgatni telepítésnél, adtam neki 4GB swapot meg 15GB-t a linuxnak meg ilyenek, de hát szerintem nem pont úgy sikerült, ahogy akartam, nomeg kicsit még átláthatatlan a dolog számomra
Windows alol el tudom érni a linux által formázott partíciókat ugye?
Meg a másik, amire nem találok megoldást, hogy a 800*600-as és 640*480-as felbontáson kívül mást nem igazán akar engedni. Az Nvidia honlapján nem igazán láttam linuxhoz való drivert. Ilyenkor mi a teendő?Ja és még egy hülye kérdés, kukacot hogyan tudok írni?

Bocsi a sok kérdésért, szerintem idővel tutira belejövök, elég szimpatikusnak tűnik ez az egész

Aktív témák
Hirdetés
- Asztalos klub
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Projektor topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen autót vegyek?
- Építő/felújító topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Gitáros topic
- Nem elég a RAM-ok, NAND-ok és VGA-k áremelkedése
- További aktív témák...
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Antivírus szoftverek, VPN
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Realme 9 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Vásárlunk iPhone 12/12 Mini/12 Pro/12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest