Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Aktív témák
-
Ahogy frissítgettem a rendszert (9.04) és az ATI drivert nekem is egyre sz.rabb lett a video lejátszás, compiz is
Annyira jutottam, h régebbi driverrel kicsit jobb a helyzet (9.4) de mivel - az ég tudja mit, talán a compiznak valami összetevőjét - már frissítette, nem tökéletes nálam se. Annyit tehetsz, h lelövöd a compizt ha valahol nagyon akad (copiz fusion icon). Bár nálam megy a video lejátszás is csak mikor feldobom full screenre leáll a lejátszás, 2x space és már megy is
Jah, milyen video kimenet van beállítva rendszer szinten (gstreamer-properties) és a lejátszóban? Nekem X11/XShm/Xv a rendszerben és x11(lassú) az SMplayerben, így nagyából jó
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- PC Game Pass előfizetés
Üzleti előfizetők hirdetései
- AKCIÓ! Apple Mac Mini 2020 M1 8GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- HP ZBook Fury 17 G8 i7-11800H 32 GB RAM 1TB SSD NVIDIA RTX A3000 Garancia
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Slim Disc Edition ( Lemezes Slim PS5 Konzol.)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4414
- AKCIÓ! Sapphire Nitro+ AMD RX 7900 XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Annyira jutottam, h régebbi driverrel kicsit jobb a helyzet (9.4) de mivel - az ég tudja mit, talán a compiznak valami összetevőjét - már frissítette, nem tökéletes nálam se. Annyit tehetsz, h lelövöd a compizt ha valahol nagyon akad (copiz fusion icon). Bár nálam megy a video lejátszás is csak mikor feldobom full screenre leáll a lejátszás, 2x space és már megy is
Jah, milyen video kimenet van beállítva rendszer szinten (gstreamer-properties) és a lejátszóban? Nekem X11/XShm/Xv a rendszerben és x11(lassú) az SMplayerben, így nagyából jó