Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- weiss: Autó költségek
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
Aktív témák
-
rtom
senior tag
válasz
Bikkrom
üzenetére
Én a chromium alá úgy tettem flash-t, hogy:
1. Linuxos flash driver letöltése Adobe honlapról, kitömörítés valahova a saját könyvtárba
2. a kitömörített flash driver (libflashplayer.so fájl) bemásolása a /usr/lib/chromium-browser/plugins könyvtárba
3. parancsikon készítése a chromium-nak, hogy az enable-plugins kapcsoló is benne legyen
Ha nagyon nem megy, akkor ne parancsikonnal vagy menüből indítsd, hanem kézzel, terminálból, akkor elsírja, mi a baja.
Más téma, ha már itt vagyok: biztosan többeknek van otthon kis linuxos házi szerverük, egy PIII-as gépet akarok beállítani samba-ba, kérdés az, hogy ne pazaroljon sok energiát, érdemes-e WOL-al ébresztgetni (gondolom akkor ilyen hálókarit kell vennem, az alaplap elméletileg támogatja), vagy elég ha hibernálja magát, ha nincs aktivitás? (napközben nincs otthon senki, max. torrent megy, de az is eléggé ritkán)
Aktív témák
- 10 Darab ÚJ PC Játékszoftver
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7670 i9-12950HX 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 12GB 1 év gar
- SzoftverPremium.hu
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest