Hirdetés
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
- talmida: Változások 2. rész
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Klaus Duran: RCS
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Aktív témák
-
Bikkrom
senior tag
Most meg a videókkal akadt gondom.
A configom ott van az adatlapomon. Winfos alatt lazán mennek a 720p MKV-k, itt a VLC-vel és az Mplayerrel próbáltam, vlc mindent visz ahogy kell de olyan lassú... néha 15 fps-sel mennek a videók és 3-4 sec is eltellik ha rákattintok a tekertetésre míg végre tekertet. Mplayer meg a feliratokat nem viszi normálisan, a beépített médialejátszónál meg ahogy kiválasztom hozzá a feliratot eltűnik a kép és csak hang van. Ezek még "türhető" gondok de amint bármelyik lejátszót az említett 720p-s mkv-kal de akár sima avikkal full képre teszem tekertetés után, abban a pillanatban előjön az ati villogó szarság és megfagy minden. Kicsit idegesítő, hogy tegnap az SG-Atlantiszhoz készítettem be a sört+pizzát és 3 újraindítás alatt kihült a pizza a sör meg meleg lett. Amint áttekertettem az openinget(mert ki kíváncsi huszadszor is az openingre?
)és full screenre tettem, villogott 4-et 5-öt a kép és vége. Ugyan ez a feliratos animéimnél a helyzet de azok 480-720p-s mkv-k. Megoldás? Valami kodek nincs fent? Vagy szar lejátszókkal próbálkozok? Tehát öszefoglalva Mplayer, Média lejátsz, VLC is megfagy full képre rakva(kis méretű avik és nagy mkv-k esetén is), valamint sokszor nagyon lassan döcögnek a lejátszók.
Aktív témák
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
- Elektromos autók - motorok
- NVIDIA® driverek topikja
- Sokkal jobb ajánlat lett elődjénél az iPhone 17e
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Honor 200 Pro - mobilportré
- TP-LINK routerek
- talmida: Változások 2. rész
- Energiaital topic
- Mesterséges intelligencia topik
- További aktív témák...
- Bioshock 2 Special Edition
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Apple iPhone 11 64GB Black használt 100% akku 6 hónap garancia
- Dell XPS 13 9310 i7-1185G7 16GB 512GB 13" FHD+ 1 év garancia
- Prémium! Bambulab bontatlan filamentek (PLA - PETG- ABS) ÁFÁS- számlával eladóak készletről!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Lenovo ThinkPad P1 Gen 4 i7 32GB RAM 1TB SSD NVIDIA RTX A2000 2560X1600 400nit Garancia 19 hónap
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
A configom ott van az adatlapomon. Winfos alatt lazán mennek a 720p MKV-k, itt a VLC-vel és az Mplayerrel próbáltam, vlc mindent visz ahogy kell de olyan lassú... néha 15 fps-sel mennek a videók és 3-4 sec is eltellik ha rákattintok a tekertetésre míg végre tekertet. Mplayer meg a feliratokat nem viszi normálisan, a beépített médialejátszónál meg ahogy kiválasztom hozzá a feliratot eltűnik a kép és csak hang van. Ezek még "türhető" gondok de amint bármelyik lejátszót az említett 720p-s mkv-kal de akár sima avikkal full képre teszem tekertetés után, abban a pillanatban előjön az ati villogó szarság és megfagy minden. Kicsit idegesítő, hogy tegnap az SG-Atlantiszhoz készítettem be a sört+pizzát és 3 újraindítás alatt kihült a pizza a sör meg meleg lett. Amint áttekertettem az openinget(mert ki kíváncsi huszadszor is az openingre?
)és full screenre tettem, villogott 4-et 5-öt a kép és vége. Ugyan ez a feliratos animéimnél a helyzet de azok 480-720p-s mkv-k. Megoldás? Valami kodek nincs fent? Vagy szar lejátszókkal próbálkozok? Tehát öszefoglalva Mplayer, Média lejátsz, VLC is megfagy full képre rakva(kis méretű avik és nagy mkv-k esetén is), valamint sokszor nagyon lassan döcögnek a lejátszók.