Hirdetés
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- MasterDeeJay: Mi ez a pici videókártya? AMD E9173 teszt
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- aquark: Zsebszámológépek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Ezt pedig azért, mert...
Aktív témák
-
dbius
veterán
válasz
Bikkrom
üzenetére
Nem tudom melyik Ubuntu van feltelepítve Neked, de ha 9.04, abban nincs bittorent-gui nevű csomag, tehát amit feltelepítettél, az csupán konzolosan fog működni, grafikus felület nélkül. Nem tudom, hogy az általad linkelt helyen található screenshotnak megfelelő GUI honnan való, egyáltalán létezik-e abban a formában ubuntu alatt.
Szerk: ubuntu oldalán megtaláltam a bittorent-gui csomagot jauntyhoz, ami a universe tárolóban van. Érdekes, akkor nekem miért nem találta a csomagkezelő annak ellenére, hoy a universe tároló is engedélyezve van???

Én javasolnám a deluge-t, személy szerint gnome alatt azt használom és bevált. KDE alatt pedig az alap ktorrent, ami bevált és nagyon jól használható.
Aktív témák
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Fallout 4 Pip-Boy Edition eladó
- Lenovo ThinkPad T14 Gen2 Intel i5-1135G7 Refurbished - Garancia
- Motorola Edge 40 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4270, 100% Akkumulátor
- szinteÚJ Dell 15 i7 1355U 32GB 1TB 120Hz!!!!!!
- Jó ÁRON ELADÓ! Üzleti HP Elitebook 1040 G9 Laptop! / i5-1245U 16GB 256GB FHD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest