Hirdetés
- ASUS Maximus VIII Ranger Z170 6-7-8-9-10 gen támogatás (Coffeetime mod)
- DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Möbelix Milan íróasztal - a tapasztalatok összeszerelés után
- Keychron V6 Max (HU) Mechanikus vezetéknélküli billentyűzet (Bluetooth, RF, USB)
- Újjászületés: szombattól új szerverkörnyezetben a PROHARDVER!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Aktív témák
-
Iginotus
addikt
válasz
sh4d0w #16561 üzenetére
A biztonsági frissítésekre gondoltam csak. De találtam egy opciot a grafikus felületen, a frissítéseknél amit tomtyi mutatott, hogy biztonsági frissítések kérdés nélkül települnek, ez nekem elég is
Köszi mindenkinek.Akit érdekel jelenleg ez a kis szerver úgy áll hogy Samba (fájl megosztás hálózaton belül), nyomtatószerver, torrent, FTP szerver, VNC konfigurálva (kicsit döcögősen megy, de megy.)
És megint egy kérdés, gondolkozom azon hogy felteszek egy server edited ubuntut, de ezt direkt a gépre szeretném, valahogy meg lehet oldani, hogy ne keljen egy másik gépen előtelepítenem?
(A jelenlegi rendszer így van rajta.) Az kéne hogy beleteszek egy másik vinyot VNC-vel felmegyek rá és ubuntun belül installálom a másik ubuntut? Persze egy másik vinyora...
Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Xiaomi 15 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest