Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Pajac: Windows XP még mindig letölthető
Aktív témák
-
Iginotus
addikt
válasz
sh4d0w
üzenetére
A biztonsági frissítésekre gondoltam csak. De találtam egy opciot a grafikus felületen, a frissítéseknél amit tomtyi mutatott, hogy biztonsági frissítések kérdés nélkül települnek, ez nekem elég is

Köszi mindenkinek.Akit érdekel jelenleg ez a kis szerver úgy áll hogy Samba (fájl megosztás hálózaton belül), nyomtatószerver, torrent, FTP szerver, VNC konfigurálva (kicsit döcögősen megy, de megy.)
És megint egy kérdés, gondolkozom azon hogy felteszek egy server edited ubuntut, de ezt direkt a gépre szeretném, valahogy meg lehet oldani, hogy ne keljen egy másik gépen előtelepítenem?
(A jelenlegi rendszer így van rajta.) Az kéne hogy beleteszek egy másik vinyot VNC-vel felmegyek rá és ubuntun belül installálom a másik ubuntut? Persze egy másik vinyora...
Aktív témák
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Xiaomi 15T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S10 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ Lenovo Yoga 7 - 14" WUXGA OLED Érintő - Ryzen AI 5 340 - 16GB - 512GB - Win11 - 4 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest