Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- aquark: Zsebszámológépek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Aktív témák
-
Iginotus
addikt
válasz
sh4d0w
üzenetére
A biztonsági frissítésekre gondoltam csak. De találtam egy opciot a grafikus felületen, a frissítéseknél amit tomtyi mutatott, hogy biztonsági frissítések kérdés nélkül települnek, ez nekem elég is

Köszi mindenkinek.Akit érdekel jelenleg ez a kis szerver úgy áll hogy Samba (fájl megosztás hálózaton belül), nyomtatószerver, torrent, FTP szerver, VNC konfigurálva (kicsit döcögősen megy, de megy.)
És megint egy kérdés, gondolkozom azon hogy felteszek egy server edited ubuntut, de ezt direkt a gépre szeretném, valahogy meg lehet oldani, hogy ne keljen egy másik gépen előtelepítenem?
(A jelenlegi rendszer így van rajta.) Az kéne hogy beleteszek egy másik vinyot VNC-vel felmegyek rá és ubuntun belül installálom a másik ubuntut? Persze egy másik vinyora...
Aktív témák
- Bittorrent topik
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Wise (ex-TransferWise)
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Telekom mobilszolgáltatások
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- A tajvani chipgyártóknak is beteszi a kaput a Hormuzi-szoros lezárása
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P51 XEON I 32GB I 512SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Prémium! Bambulab bontatlan filamentek (PLA - PETG- ABS) ÁFÁS- számlával eladóak készletről!
- Apple iPhone 14 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 87%
- Sata 240GB SSD // 100/100% // számla // garancia
- Samsung 16GB DDR5 5600MHz M425R2GA3PB0-CWM
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest