Hirdetés
- Chosen: Intel Arc B580 játék kompatibilitás (2026. 01.)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ldave: New Game Blitz - 2026
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lalikiraly: A nagy ő! Stohl...
- potyautas: A teljesség igénye
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Aktív témák
-
Antonio
senior tag
sajnos vidéken vagyok (szülőknél) és most nem áll módomban letölteni nagy dolgokat csak usb- netem van itt. UHU-val mi a gond?
a kiindulási probléma
le akarok tölteni egy csomó régi adatot (film/zene stb) a régi asztali gépemről amit már nem használok mivel szülőknél van, vettem külső HDD-t de sajnos XP-m nem akarja felismerni (XP blade edition valószínűleg ez a baja) és nincs kedvem újrarakni stb meg nem is vagyok jártas az ilyen dolgokban, ezért javasolták próbálkozzak Linux live-al bootolni azt talán felismeri külső usb HDD-t és akkor nem kel semmit újratelepítenem stb.szóval még pesten letöltöttem az említett UHU linuxot ... ez van csak kéznél, ezzel mi a baj?

egy linket tudna valaki adni milyen másik live linuxot tudna ajánlani (annyi fajta van nem ismerem ki magam)
Aktív témák
Hirdetés
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- OpenMediaVault
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Robotporszívók
- Video konvertálás
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- iPhone topik
- Nő az eSIM-ek iránti igény
- Chosen: Intel Arc B580 játék kompatibilitás (2026. 01.)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H510M i5 11400F 8GB DDR4 256GB SSD GTX 1650 4GB Rampage SHIVA DeepCool 400W
- iPhone 17 Pro 256 GB Silver - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Nintendo Switch Dock Set /// Számla + Garancia
- Eladó Apple iPhone 14 128GB Fekete / AKKU 100% / 12 hónap jótállással!
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest