Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bkercso: Amit nem kérdezel a ChatGPT-től - Valóság és torzítás
- Czimby: XFX RX9070XT Quicksilver vs Mercury(non OC)
- sziku69: Szólánc.
- Syl: UPS - te áldott!
- gerner1
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
Aktív témák
-
ngabor2
nagyúr
kicsit átépítettem a gépemet, az ati kártyát lecseréltem nvidiára. addig eljutottam, hogy az ati-s dolgokat leszedtem, feltettem az nv zárt meghajtót. futtattam a dpkg-reconfigure xserver-xorg parancsot. van X, csak épp a 3D-t nem tudom beállítani.
tiszta nv-s telepítésnél ugyebár nvidia-settings, és kész. csakhogy itt azt mondja, hogy nem tetszik neki az xorg.conf, root-ként futtassam az nvidia-xconfig parancsot.
root@lizard:/home/ngabor# nvidia-xconfig
Using X configuration file: "/etc/X11/xorg.conf".
VALIDATION ERROR: Data incomplete in file /etc/X11/xorg.conf.
Device section "Configured Video Device" must have a Driver
line.és itt megállt a tudományom. a google-t még nem kérdeztem, de tapasztalatom szerint ha nem kérdezek itt be, akkor nem is találok semmit

mod: a google segítségével már megy a compiz (egy x restart kellett neki, meg átírni a Device0-t Configured Video Device-ra). viszont elég lassan forgatja a kockát. egy 7300GS kártyától egy kicsit többet várnék, gyengébb kártyákkal nem volt akadás...
viszont legalább nem kell 3 másodpercet várni, hogy a tálcára leküldött cucc visszajöjjön teljes képernyőre.
Aktív témák
Hirdetés
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Humble szökevények 500-2500Ft
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 10GB Zalman T4 Plus Chieftec 650W
- LG 65" 4K wifis okos TV 65UR76003LL
- Új Creative Sound Blaster JAM V2
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Felújított laptopok számlával, garanciával! Ingyen Foxpost/PostaPont!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest