Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Intelligencs: Karrierváltás - Első rész
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gerner1
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- talmida: My Art II.
- Andras-G: #Kószagondolat - eMag tapasztalatok 2026-ban
Aktív témák
-
floatr
veterán
válasz
üzenetére
Nézd, én igazán próbálom megszeretni ezt a 4es szériát, de nem megy. Annyira szembemegy az gnome praktikumával, hogy az már ordít.
A NetworkManager nem működik rendesen, statikus IP-nél már megakad az ember. A vpn-nél valami totál bukó.
A dizájn szvsz ocsmány, amit úgy gondoltak, azt megcsinálták rendesen, a többi össze van toszigálva.
DigiKam-ot nem tudtam repo-ból installálni, mert kielégíthetetlen függősége van

Az korábbi csomagkezelőt kivágták, és beraktak a helyére egy végtelenül ostomba küllemű szoftvermanagert.
Újraindítani eddig még sosem sikerült, mert félúton elakadt, és csak egy ACPI shutdown segített neki ezen túllendülni. Így aszhatja az ember sok esetben a beállításait.
Ezzel szemben a gnome-ban pöccre megy minden -- egy dolgot leszámítva: a vpnc-plugin telepítője vagy bármi más nem pakolt fel egy d-bus jogosultságot, ami kellett volna neki a kommunikációhoz.
Hát első körben ezekkel futottam szembe. Elszomorító ez a kde-téma
Aktív témák
- PlayStation 5
- Star Trek
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Chieftec-Prohardver nyereményjáték
- Parfüm topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S21 független 8/128 akku:96% ÚJSZERŰ
- Apple iPad Air 2 (A1566) 64GB Wi-Fi Asztroszürke
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB Desert Titanium használt, megkímélt 100% akku (13 ciklus) 6 hón
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest