Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- lezso6: Nemzetközi újév visszaszámlátor alkoholistáknak
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Aktív témák
-
törölt tag
válasz
dr_strange
üzenetére
hmm, valóban, csak én a grafikus felületét néztem, és ott az elején csak egy darab forrás egy egy darab célkönyvtárat lehet megadni egy profilhoz.
Batman: hú, ez jó kimerítő volt, köszi!
azt a simple backup suite-ot próbátlam, de az nem akar rendesen menni nálam valamiért...
igazából nem kell olyan nagyon komoly program, ez csak a saját gépem mentésére szolgál, de majd átnézem a lehetőségeket.floatr: azt mondod?
pedig akartam adni az új verziónak egy esélyt így a nagyobbik vinyó beüzemelésével. eddig nagyon nem jött be a KDE, egyszerűen nem tudtam megoldani benne dolgokat, amik gnome alatt egyből mennek. biztos csak időt kéne rászánni, de mégis...
Aktív témák
- BestBuy topik
- GTA VI
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Okos Otthon / Smart Home
- Cyberpunk 2077
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- Kuponkunyeráló
- Csekély 4000 dollárért tervezetten "hibás" az ASUS limitált VGA-ja
- További aktív témák...
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok : (12.20.)
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Dell Latitude 5300 13,3" FHD IPS touch, i7 8665U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Ducky One 3 FULL/TKL/SF/MINI billentyűzetek többféle színben és kapcsolókkal!
- HP EliteOne 800 G6 All-in-One i5-10500 32GB 1000GB 24" Érintőkijelző!! 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
azt a simple backup suite-ot próbátlam, de az nem akar rendesen menni nálam valamiért...