Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- Chosen: Intel Arc B580 játék kompatibilitás (2026. 01.)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ldave: New Game Blitz - 2026
Aktív témák
-
mzx
senior tag
Vadiúj ubi user vagyok, egyelőre nagyon kicsi hdd-m van
-az xp-t is hasznalom, az is kell-
EZERT LIVECD-s kérdéseim vannak.Frankón izzik a livecd, most ismerkedem vele.
(-Ubi: mzx
-Mzx: ubi
)1)
Van eleve tűzfal a livecd módban?(A Firestarter nevű firewall TELEPITÉSÉT ajánlja fe la livecd mód a megfelelő menüben, amikor már befejezte a boot-ot, amikor már bent vagyok a rendszerben.
Ezek szerint mégsincs eleve beépitett tűzfal a livecd-s módban? Vagy a Firestarter az egy ajánlott ubi tűzfal a sok közül és lecserélhető egy esetleges eleve beépitett tűzfal a Firestarterrel?)2)
hogyan tudok netre csatlakozni? Modemes vagyok.3)
egy apróság:
Logout során bár kinyitja automatice a cd tálcát és kiirja, h vegyem ki a lemezt, majd nyomjak enter-t a folytatáshoz (ezeket megtettem), de öt perc várakozás után se történt semmi.
Miert? Mit tegyek? vagy egyszeruen ne törödjek vele?(Power gomra kilép, CTRL+ALT+DEL -re meg se moccan.)
Mzx
Aktív témák
Hirdetés
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- HP EliteOne 800 G6 All-in-One i5-10500 32GB 1000GB 24" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- iPhone 13 mini 128GB 100%(1év Garancia)
- MSI Modern 15 FHD IPS Ryzen7 7730U 4.5Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega8 Graphics Win11 1év Garancia
- Apple iPhone 12 128GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- i7-8700 vagy i7-9700 procit keresek (nem K, 65W kiadás)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
)