Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- talmida: My Art II.
- talmida: Változások 2. rész
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Szólánc.
Aktív témák
-
Sianis
addikt
Ha már befejezted a munkát, minden adatodat elmentetted mondjuk pendrivera, akkor akár áramszünet is jöhet, adatot nem vesztesz. Azt kell észrevenni, hogy a Live CD csak memóriában dolgozik, minden indításkor a Cd-ről áll fel, így a rendszer tönkre nem mehet, csak a vas.

Sianis
-
rtom
senior tag
Tűzfal: ufw, hogy LiveCD-vel megy-e, abban nem vagyok biztos, teszteld le a terminálban
ufw enable
paranccsal.
Net:az értesítési területen (jobbra lent) kell lennie egy hálózatot jelző ikonnak, arra kattanva válogathatsz a felismert lehetőségek közül. Ha viszont a hálókarid nem ismerte fel, akkor LiveCD módban nem érdemes vesződni vele. Erre egy ifconfig parancs kimenete adhat infót. A modem az ADSL-t takar?
-
harry
veterán
Melyik Ubuntu, 8.10?
Van tűzfal, az iptables, parancssorból kezelheted (ez azért igényel némi hozzáértést), alapból mindent átenged (vagyis nincs konfigurálva) - a Firestarter ehhez egy grafikus felület.
Jobb felül van a network manager ikonja, úgy tudom ott be lehet állítani (jobb gomb, edit connections), de ezt nem tudom pontosan...
Úgy tudom ki sem kell venni, egy enter után újraindul, nálam eddig ezzel nem voltak gondok...
Aktív témák
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z390 i7 9700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Rampage SHIVA FSP 550W
- CÉGEK FIGYELEM!! iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - 27% ÁFA-S SZÁMLA Kártyafüggetlen, 100% Akksi
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 16GB 1000GB FHD 1 év garancia
- Beszámítás! Lenovo LOQ 17IRX10 FHD Gamer notebook - i7 13650HX 24GB DDR5 1TB SSD RTX 5050 8GB
- Garmin USB ANT Stick jeladó eladó
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest