Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Egy bihari a Hajdúságban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bambano: Bambanő háza tája
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gyufaaa
veterán
Feszkót még ne is adj neki, de szerintem ott a bibi még mindíg a ramjaidnál lesz. Nem mennek egymás mellett DC-ben. Ez sem egy jó jel a "tuninghoz". Az E-Mailt megkaptam, igen
Onnan szívom az infót.
A Ramokat közvetlen egymás melletti slotba tetted?
Mert én az everestből azt olvasom, bár egymás mellettiben vannak, de nem az első kettőben hanem az utolsó kettőben.
A Memória frekit ott tudod állítani ahol az fsb-t is. Az alatt van a Memory Frequency beállítás. Ott állítsd majd át azt is az fsb-vel együtt 200-ra, hogy a DRAM/FSB arány 1:1 legyen.
Ha a ramokat átrakod a két első slotba egymás mellé és nem mennek dualban, (esetleg nem indul el a vas) akkor a tuningba azok szólnak bele. Akkor tegyél egy próbát egy modullal.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 7 5800X3D 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 9700K 8 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B85M-G B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3770, 91% Akkumulátor
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 USB-C Dock
- Apple MacBook Pro 13" 2019 256/8GB Akku:40 ciklus! Magyar
- Új akksi! DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 16GB 512GB 15.6 1év garancia
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest