Hirdetés
- ASUS Maximus VIII Ranger Z170 6-7-8-9-10 gen támogatás (Coffeetime mod)
- DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Möbelix Milan íróasztal - a tapasztalatok összeszerelés után.
- Keychron V6 Max (HU) Mechanikus vezetéknélküli billentyűzet (Bluetooth, RF, USB)
- Újjászületés: szombattól új szerverkörnyezetben a PROHARDVER!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- bambano: Bambanő háza tája
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
csinyo
csendes tag
válasz
Gyufaaa #8681 üzenetére
Szeva . Köszönök mindent sikerült felhúznom van egy olyan benne hogy hajtás / System Performance / és abban menüben alapba Optimal ha tovább nézegetem van olyan hogy advanced , agresive , expert . Az Expert be engedi állítani az FSB t beállítottam 195 re mert amikor simán állítom akkor csak 200 at engedélyez . Minden megy 3200 + on indul és a memória is 200 .
Köszönök mindent ...
Nagyon ott vagy a Top on ....
Ui : mi az optimális hőmérséklete a procinak illetve az allaplapnak ?? /nekem most proci 60 fok alap lap 40 körül EVEREST 5.0060 /
-
csinyo
csendes tag
válasz
Gyufaaa #8681 üzenetére
Most nézzem meg a képeket és fura dolgot vettem ésszre de lehet hogy természetes csak nekem nem . FSB 166 MHZ
Resulting frequency 166 mhzHa felhuzzom az FSB 200 ra
Akkor a Resulting frequency is 200 ra lehet pont nyomni .A memory frequency nél 2 beállítás van vagy AUTO vagy BST
Auto nál vissza áll az FSB frekijére de 3200 mhz akkor sem hajlandó indulni ha mind a 2 fel van egyszerre húzva .
Nem értem pedig olyan egyszerű amit leírsz .. Működnie kéne ..... elvileg
-
csinyo
csendes tag
válasz
Gyufaaa #8681 üzenetére
Szia . Nem tudom hogy a 3 slot bol melyikben van mert így vettem egy éve már , de holnap megfordítom . Megpróbáltam átálitani 166 rol 200 sikerült is el is jutott a WIN betöltöjéhez de kiírta nem megfelelő alkalmazás . Az FSB és a memória is átt lett álitva de az a fura hogy a Bios ba a memórianál Auto van vagy Bst .
Amit elküldtem fényképen elöször láttod pont az állítási lehetőségeket ...
Tanulmányozd légyszíves mert te nagyon vágod ...
Egy modul mit jelent ?? Nagyon hülyét kérdeztem ??
Bocsi ...
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ AKKU!!! Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
- Csere-Beszámítás! 27%ÁFÁ-s! Bambulab A1 Combo 3D FDM Nyomtató , ajándékokkal.
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Blue - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen ,MS3725
- LG Gram 14 WUXGA IPS i7-1360P 5.0Ghz 12mag 32GB DDR5 1TB SSD Intel Iris XE 10óra Akku Win11 Garancia
- LG 32GS94UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest