- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sellerbuyer: ScreenX technológia élmények az Arénában
- GoodSpeed: Megint 3 hónap Disney+ akciósan :)
- sh4d0w: Tele a hócipőm
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- bitblueduck: RTX 50-es széria PhysX támogatás nélkül. Tényleg akkora probléma?
Új hozzászólás Aktív témák
-
lipi67
nagyúr
válasz
puttputt #8239 üzenetére
Szia!
Így érthetőbb(bár bevallom,most se nem tudm,h pontosan milyen tápot vettél..-igaz nem rég keltem)A többi tiszta sor.
Hűtő:Igen egy asus silent square pro.Műszakilag és esztétikailag hibátlan,bobozában minden tartozékával 1ütt.(fele ki se volt bontva)Ill.a hűtő a gépban van még.A bajom az vele,hogy ..
Én Abitos voltam,semmi gáz nem volt.A 8400-est(C0-s)1,705v-on lehűtötte(plusz ablak),1,5v felett prájmoltam stb..Viszont a kis abit deszkámat jól eladtam(ma már sajnálom,mert az Abit IP35-E,simán ver sok-sok p45-ös deszkát CPU TIUNINGBAN-ez fontos,mert nem azt mondom,h jobb mindenben náluk!!!,de pl:[asszem,h ezek az eredmények igazolják].
Szóval eladtam,s jött a giga UD3R.Na a lap hűtése magas.Sajna az asus kerete(amit mint bölcsőt,fel kell szerelni,h fel tudd tenni magát a hűtőt)ütközik vele.Csak 90°-kal elforgatva tudom rászerelni.Így nem előről szív s hátra fúj,hanem a VGA felől szív,és a hát teteje felé fúj.S ez nálam +5°-ot jelentett.Ezért rendeltelm engusztólegy Thr.ultra 120 eXtreme-t.
Kb jövhétre ér ide.
ja!!!-"Talán egy jó hűtéssel-táppal ellensúlyozható a C(0)-enyém hátránya,"-összességében jobban húzhatók az E0-s darabok,de...rengeteg kiváló C0-s van és..sztem a ph legjobb 8xxx-es procija is C0-s.-Bocs mindenkitől a nem éppen szervesen idetartozó sorok miatt,de asszem aki asus hűtőt venne,annak tanulságos lehet.(IP35-E -nél is összeért a bölcső és az északi híd bordája)
Új hozzászólás Aktív témák
- Napelem
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- E-roller topik
- Wuthering Waves
- BestBuy topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Sweet.tv - internetes TV
- Haladó fotósok digitális fényképei
- MIUI / HyperOS topik
- További aktív témák...
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E6410, E6440, E5450 / SZÁMLA + GARANCIA
- Huawei Nova 9 SE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27MR400 - 27" IPS LED - 1920x1080 FHD - 100hz 5ms - AMD FreeSync - Villódzásmentes
- Dell Optiplex 7050 SFF + Quadro K620
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest