- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Austin F.: Intel Iris Xe driver frissítés
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja a trendeket...
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- tildy: Új élet kezdődik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
lipi67
nagyúr
válasz
puttputt #8239 üzenetére
Szia!
Így érthetőbb(bár bevallom,most se nem tudm,h pontosan milyen tápot vettél..-igaz nem rég keltem)A többi tiszta sor.
Hűtő:Igen egy asus silent square pro.Műszakilag és esztétikailag hibátlan,bobozában minden tartozékával 1ütt.(fele ki se volt bontva)Ill.a hűtő a gépban van még.A bajom az vele,hogy ..
Én Abitos voltam,semmi gáz nem volt.A 8400-est(C0-s)1,705v-on lehűtötte(plusz ablak),1,5v felett prájmoltam stb..Viszont a kis abit deszkámat jól eladtam(ma már sajnálom,mert az Abit IP35-E,simán ver sok-sok p45-ös deszkát CPU TIUNINGBAN-ez fontos,mert nem azt mondom,h jobb mindenben náluk!!!,de pl:[asszem,h ezek az eredmények igazolják].
Szóval eladtam,s jött a giga UD3R.Na a lap hűtése magas.Sajna az asus kerete(amit mint bölcsőt,fel kell szerelni,h fel tudd tenni magát a hűtőt)ütközik vele.Csak 90°-kal elforgatva tudom rászerelni.Így nem előről szív s hátra fúj,hanem a VGA felől szív,és a hát teteje felé fúj.S ez nálam +5°-ot jelentett.Ezért rendeltelm engusztólegy Thr.ultra 120 eXtreme-t.
Kb jövhétre ér ide.
ja!!!-"Talán egy jó hűtéssel-táppal ellensúlyozható a C(0)-enyém hátránya,"-összességében jobban húzhatók az E0-s darabok,de...rengeteg kiváló C0-s van és..sztem a ph legjobb 8xxx-es procija is C0-s.-Bocs mindenkitől a nem éppen szervesen idetartozó sorok miatt,de asszem aki asus hűtőt venne,annak tanulságos lehet.(IP35-E -nél is összeért a bölcső és az északi híd bordája)
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen videókártyát?
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Eredeti játékok OFF topik
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Az új Battlefield bemutatkozása közelebb lehet mint hinnénk
- Trollok komolyan
- További aktív témák...
- Ritkaság! Csere-Beszámítás! Intel I9 13900KS Processzor!
- Intel Xeon Gold 6146 / 12 mag / 24 szál / 24.75M Cache, 3.20 GHz / 4.20GHz Turbó / Beszámítás OK!
- AMD Ryzen 5 5600X - Új, 3 év garancia - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 8500G / 8600G AMD Ryzen 7 8700G / 7800X3D processzor 3 év garancia 27% áfa
- Intel I7-8700K / 6 mag / 12 szál / Beszámítás OK!
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- BESZÁMÍTÁS! Asus A520 R5 3600 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 8GB Rampage SHIVA CoolerMaster 700W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 27GL850-B 144Hz QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest