Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Luck Dragon: MárkaLánc
- droidic: [Memory Leak] Az agy defragmentálása
- bambano: Bambanő háza tája
- MasterDeeJay: Harc a DDR5 árak ellen
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rick3D
senior tag
Ezt a guideot vettem alapul mint zöldfülű és meglepetésemre nagyon sok minden érthetően van leírva. Követtem az összes lépést és most teszt fázisban vagyok. A kérdésem pedig a következő : Intel Extreme Tuning Utility -ben hogyan tudom ha valami fail/error stb... van ? A hőmérsékletek stabilak lassan 1 órája. Mit kell néznem hogy lássam ha gáz van ? Azt írta a szerző ha nem ment át a teszten akkor kezdjem el növelni a Vcore-t 0.01v ameddig meg nem találom a legstabilabbat. Hogyan tudom mikor stabil ?
CORE RATIO 4600
CORE VOLTAGE (Vcore) 1.25
CACHE RATIO (Uncore Ratio) 3500
CACHE VOLTAGE (Vring) 1.20
INITIAL INPUT VOLTAGE 1.90
MEMORY FREQUENCY (MHz) 1333
MEMORY VOLTAGE 1.50
XMP PROFILE OFFEzen kívül a C-state és EIST OFF-ban van ameddig el nem érem a felső határt.
Továbbá azt is írta hogy ő ezt a stress programot szereti mert a többivel ellentétben ez nem feszeli túl.Jelenleg itt tartok :
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3677
- REFURBISHED és ÚJ - DELL Thunderbolt Dock WD22TB4 (210-BDTD)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4250, 100% Akksi
- Thermalright Phantom Spirit 120 SE
- LG Gram 14 WUXGA IPS i7-1360P 5.0Ghz 12mag 32GB DDR5 1TB SSD Intel Iris XE 10óra Akku Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest