Hirdetés
- moongoose: Mennyire tűnik kamunak ez a weboldal? http://kymera.hu/
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- tordaitibi: Chatcontrol
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
mzso
veterán
válasz
colossal89 #44493 üzenetére
"Vissza veszed a memória órajelet annyira hogy CPU oc val is közel gyári órajelen mennyen a RAM."
Ja hogy az. Azzal nincs baj. 1066-osak a gyengébbek. Így is csak 960-on mennek, meg mentek évekig.
A memória szorzónál elég nagyok az ugrások. Az alap 1,2 felé nem tudom vinni mert már túl sok lenne, lejjebb meg nincs értelme, ha jól számolom az pont jó kell hogy legyen 4GHz-ig.
"alacsonyról kezdjük emelni nem magasról vissza erre azért van szükség hogy hamarabb megtaláljuk az optimális feszültséget és nincs szükség fölöslegesen disszipáló hőre"
Közben én is arra gondoltam, hogy alacsonyabb feszültségen kevesebbet fogyaszt. 1,23125V lett a nyerő. Ezen még nem volt kékhalál."Ha a hűtésed bírja és a chip is jól reagál én nem állnék meg 4ghz-ig,"
A hűtésem jó eséllyel bírná. Csak én nem bírom amikor már olyan zajjal fúj mint egy porszívó. Egyelőre így még kellemesnek tűnik. Talán egyszer megpróbálom, egyelőre szerintem meg vagyok így.
Új hozzászólás Aktív témák
- Futás, futópályák
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- OLED TV topic
- moongoose: Mennyire tűnik kamunak ez a weboldal? http://kymera.hu/
- Google Pixel topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- DUNE médialejátszók topicja
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- AMD Ryzen 7 9700X - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Intel Core i9-12900K 16-Core 3.2GHz LGA1700 (30M Cache, up to 5.20 GHz) Processzor!
- Intel Core i7 - 12700 12Mag / 20Thread - LGA1700 - 3.6GHz - 4.90 GHz, 25M Cache
- Intel Core i7-12700KF 12-Core 2.7GHz LGA1700 Box (25M Cache, up to 5.00 GHz) Processzor
- AMD Athlon 3000G processzor AM4 socket
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H610M i5 12400F 16GB DDR4 1TB SSD RTX 4060 8GB Rampage Shiva Cooler Master 650W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Bomba Ár! Dell XPS 13 7390 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" 4K Touch I Cam I W11 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3234
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest