- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- bambano: Bambanő háza tája
- Kalacskepu: Elrontott Radeon X1950 Pro megjavítása
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- talmida: Változások
- 25
Új hozzászólás Aktív témák
-
RastaJoe
csendes tag
válasz
windlord #43582 üzenetére
Hát ezzel az 1.0-1.1V fesszel 3.4 en nyertem játék közben majdnem 10 fokot, szóval baromi büszke vagyok a sikerre
4.2 ghz hez ez viszont kevés nekem legalábbis :/ holnap még mahinálok vele, így 1 üveg bor után már nem akarok vele nagyon foglalkozni, de valamennyit majd rá kell tenni hogy úgy is stabil legyen.
Igazából ott vannak a bajok, meg a tuning oka is az hogy a proci magában elég erős lenne játékokhoz mindenképpen, de az AC unity pl már gázos, ott nagyon felmelegszik szerencsétlen, mondjuk az eléggé több szálra van optimalizálva (több mint 4) gondoltam ha kicsit felhúzom akkor valamit javíthatunk a helyzeten, de persze nyilván nem lesz olyan mintha egy i7-el menne 8 szálon.
Holnap megpróbálom stabilra beállítani 4.0 ghz-en, hogy azért ne melegedjen annyira. Biosban viszont elég bonyodalmas állítgatni a cuccokat, rengeteg opcióm van, mindenféle turbo meg load optimalized hülyeség ami nagyobb teljesítmény esetén magától + feszt ad a cpu nak... De majd csak elszórakozok vele
Új hozzászólás Aktív témák
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Ford topik
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Windows 10
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- Autós kamerák
- Apple MacBook
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- További aktív témák...
- HP ZBook Studio G7 i7-10850H 32GB 512GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
- Samsung Galaxy S23+ 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3022
- Prémium! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R 9 9950X / RX 9070XT 16GB / 64GB DDR5 / 1TB 990Pro
- Samsung S23+ 256GB Állapot: 10/10 6 hónap jótállás!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest