Új hozzászólás Aktív témák

• Janó 44

tag

Sziasztok. Valaki kért másik topicban segítséget, és úgy gondolom, hogy azt talán a tunningban nálam is jártasabb emberek jobban tudják, hogy mit tehetne az illető, mert én már kifogytam az ötletekből: [link].
    Nekem eleve sajna nem volt dolgom AMD -s konfiggal már a Socket A korszak óta, ezért elég gyér vagyok az AMD -s tunningban.
    Megkérdezném, hogy egyáltalán az ő LAN -ja bírja a Gigabitet (vagy ahhoz közeli értéket), vagy pedig ez esetben csak "rá van firkantva' az alaplap dobozátra ez, és átverés az egész?
    Egyébként az FX8320 -a ilyen alaplapon "pihenget": [link]. Írta azt is, másik hsz -ében, hogy mikor 120 MB -t tudott írni a gép 2 partíció közt (vagy 2 SSD közt /ezt nem tudom pontosan/), akkor az 1. processzormag 100% -n ment még az elején, és valami 2 másik kb. 50% -n, a többi meg csak 30 -n.
    Arra gondoltam, hogy esetleg az alaplapján kéne vmit tunningolni,vagy kikapcsolni vmi extra energiatakarékosító funkciót, hogy amennyire a hálózati driver/kártya tökéletlensége engedi, fullon menjen neki a LAN is, és ne 350-400 Mbittel, de gondoltam ti ezt esetleg jobban tudjátok, hisz pl. Intelnél is ki kell nyomni pár energiatakarékosságot szolgáló funkciót, ha az ember eredményt is akar látni a tunningból.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés