Hirdetés
- ricshard444: iPhone 17 Pro Max - Kedves téglám
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Én és a számítógép
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Vic87: Nem tudom mit tévő legyek - tanács kérés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Janó 44
tag
Sziasztok. Valaki kért másik topicban segítséget, és úgy gondolom, hogy azt talán a tunningban nálam is jártasabb emberek jobban tudják, hogy mit tehetne az illető, mert én már kifogytam az ötletekből: [link].
Nekem eleve sajna nem volt dolgom AMD -s konfiggal már a Socket A korszak óta, ezért elég gyér vagyok az AMD -s tunningban.
Megkérdezném, hogy egyáltalán az ő LAN -ja bírja a Gigabitet (vagy ahhoz közeli értéket), vagy pedig ez esetben csak "rá van firkantva' az alaplap dobozátra ez, és átverés az egész?
Egyébként az FX8320 -a ilyen alaplapon "pihenget": [link]. Írta azt is, másik hsz -ében, hogy mikor 120 MB -t tudott írni a gép 2 partíció közt (vagy 2 SSD közt /ezt nem tudom pontosan/), akkor az 1. processzormag 100% -n ment még az elején, és valami 2 másik kb. 50% -n, a többi meg csak 30 -n.
Arra gondoltam, hogy esetleg az alaplapján kéne vmit tunningolni,vagy kikapcsolni vmi extra energiatakarékosító funkciót, hogy amennyire a hálózati driver/kártya tökéletlensége engedi, fullon menjen neki a LAN is, és ne 350-400 Mbittel, de gondoltam ti ezt esetleg jobban tudjátok, hisz pl. Intelnél is ki kell nyomni pár energiatakarékosságot szolgáló funkciót, ha az ember eredményt is akar látni a tunningból.
Új hozzászólás Aktív témák
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Intel Core i3 / i5 / i7 3xxx "Ivy Bridge" (LGA1155)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen egeret válasszak?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Xbox tulajok OFF topicja
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Diablo IV
- Crypto Trade
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AMD Ryzen 7 8700F - Új, 3 év garancia - Eladó!
- AMD Ryzen 7 7700X - Új, 1 év garancia - Eladó!
- Intel Core i7-14700 20-Core 2.1GHz LGA1700 (33M Cache, up to 5.40GHz) Processzor
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- RÉSZLETRE . OPCIONÁLIS. HP EliteBook 840 G11 üzleti prémium laptop számlával és garanciával
- HP 14 Elitebook 640 G10 FHD IPS i5-1345U vPro 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Corsair K100 RGB Optix (CH-912A01A-FR)
- Seagate Exos X18 16TB SAS merevlemez
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3432
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest