- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Krisztianby: Íróasztal STAUNING 80x160 jobb mint gondoltam.
- Klaus Duran: Youtube AI szinkron
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X Cinebench R23 & R24 Benchmarkokban mérve
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hunork
veterán
Üdv Szakértők!
Olyan alap tuningos kérdésem lenne, mely kis gépemre vonatkozik. Adatlapomon minden megtalálható.
Nem sürgős a dolog, de arra gondoltam, hogy előbb-utóbb jönnek keményebb játékok (AC4, GTA5...stb), ahol lehet, hogy elkél majd az erősebb proci támogatás.
De a lényeg:
H61M chipset / i5 3470 proci, és GEIL Corsa Enhance memóriák. (geil)A lényeg:
1. a memóriák mehetnek 1600 MHz-en, bár most XMP módban vannak, 1400-on.
2. A processzor Turbo boost technológiával bír, azaz 3200-3600 MHz között dolgozik, a legnagyobb érték gyártói ajánlás szerint csak 1 vagy 2 magra vonatkozik, alkalmazás függvényében.
3. Az alaplap nyilván kevés lehetőséggel bír...Tehát:
- A CPU ratio -t meg lehet-e nyugodtan változtatni az alap 32-ről 36-ra, minden egyéb módosítás nélkül? Ekkor ugye alapból 3,6 GHz-en megy a processzot. (a módosítások minden olyanra vonatkoznak, mint fesz...stb)
- A C1e, C3, C6, C state módokat kell-e változtatni? Most mindegyik Auto-n, vagy Enabled-en van.
- Intel Speedstep technology -t kell-e letiltani, azaz folyamatosan a legmagasabb órajel legyen érvényes?Itt megtalálható az alaplap kézikönyve, ha esetleg szükséges.
Elnézést, ha kérdéseim egyszerűek, nem nagyon változtattam az alapbeállításokon eddig életem során...
Várom a szakértő válaszokat!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Battlefield 6
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Milyen okostelefont vegyek?
- Projektor topic
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 6700K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Új,bontatlan,dobozos, számlás,garanciás 7800X3D CPu.
- Intel Core I5-8600K
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 490+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- LG 27UP850NP-W - 27" IPS LED - 3840x2160 4K - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3004
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest