- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Balathruin
veterán
válasz
konci79 #42002 üzenetére
Szerintem nem lesz gond, nálam 2000-re van belőve.
Amit még megpróbálhatsz, az az FSB-s húzás, mert akkor a ramok is kapnak. Nálam nem nagyon sikerült, mert ahogy vittem fel az FSB-t, úgy tolta fel a monitor frissítését, 112-n meg már 67Hz volt a 60, 75 meg 84,4, a 85 meg már majdnem 100. Stabilan sem maradt, de kisebb FSB-vel meg elfelejthetem a 85Hz-t, ami képcsövesnél fontos, hogy nem folyjon ki a szemem, pedig jó lett volna az 1333 CL9 ramokat 1792 CL9-en járatni fesz. emelés nélkül. -
Balathruin
veterán
válasz
konci79 #42000 üzenetére
Ha nem szeretnéd elfüstölni, akkor kellene hőfokot mérni alapállapotban és Prime95-tel terhelve.
Ha nem pörög teljesen az nb, akkor az szerintem azért van, mert a gpu max. terhelésen megy és annak adja az erőt. (ezt még mai napig nem értem mi a francért nem lehet kikapcsolni, mert nálam 99%-os gpu-n 3000-3300-ra visszavesz a proci 4300-ról)
Megéri húzni az nb-t, mert a memória vezérlő gyorsul vele, így a ramok is gyorsulnak, ezért gyorsabb lesz a vram is.
Auto feszt majd állítsd be, mert elképzelhető, hogy kevesebbel is beéri. Nálam 1,2V fölé teljesen értelmetlen kihúzni, mert a nagy értékek úgy se stabilak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Xbox tulajok OFF topicja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Vicces képek
- Apple asztali gépek
- Effektíve TKL méretűek a Corsair legújabb, numerikus paddal ellátott klaviatúrái
- Airsoft
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- i7 12700k 2026.07.23ig aqua gari,csomagküldés az árban
- AMD Ryzen 5 5500 - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Intel Core i9-9900K 8-Core 3.6GHz (16M Cache, up to 5.00 GHz) Processzor!
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3117
- Hp Zbook 15 G5 15,6" FHD/ i7-8850H, 32GB, 512GB SSD, Quadro P2000, Magyar- Win11
- Vadiúj számlás VGA kártyák! Már kamatmentes rèszletre is! Kèszleten lèvő termèkek
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Huawei P30 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest