- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bambano: Bambanő háza tája
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
Új hozzászólás Aktív témák
-
NFree
addikt
válasz
Balathruin #41828 üzenetére
Olyan , hogy nem bírja a tuningot a játék , nincs. Olyan részét terheli a rendszernek ami nem stabil, ezért kell töbféle módon tesztelni a stabilitást, nekem soha nem volt gondom tuningal , ha rendesen leteszteltem az adott konfigot.
(#41829) hadogabi1
Biztos van megoldás a gondra , de sajnos , ivy bridge-hez nem értek.
Nagyon szépen megkérve keresd meg őt [kat777] de mielőtt őt megkérdeznéd , látogass el a procid topikjába, ott biztos kapsz már konkrétabb beállításokat teszteket miként futasd, hogy mi lehet a baj.Linx hogy futott pl? a használható teljes memóriát ráküldted? Esteleg nézd meg prime-al is , mind a 3 féle tesztet legalább 2 ó-ig futtasd, ha ezek megvannak és nem hibázik akkor már 95% ban stabil gépet kapsz ami nem szabad , hogy hanyatt dobja magát a játéktól.
Esetleg látogasd meg a játék topikját , hogy tuningolt konfiggal volt-e valakinek problémája a játékkal.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Linux kezdőknek
- Hivatalosnak tűnő képeken a Galaxy S25 FE
- YouTube
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Magyarországra jött az ultravékony S25 Edge
- Fejlesztői videón a Jurassic Park Survival
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Telekom mobilszolgáltatások
- Synology NAS
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Utolsó darab - Sennheiser MOMENTUM 4 fejhallgatók
- Apple iPhone 13 / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 89% akku
- Dell 15 XPS 9510 UHD 4K+ HDR Touch Nano i7-11800H 32GB 1TB SSD Nvidia RTX 3050Ti Win11 Pro Garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3060Ti / 32GB DDR4 / 512 M.2 SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest